Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Vinstregnet och Jackpotten

Varje kvartal har vi en kvartalsdragning i form av en Jackpott eller Vinstregn. Du som har en eller flera lotter i Kombilotteriet, Drömreselotteriet eller Motorlotteriet har då chansen att vinna stort!

Vinstregnet

Andra och fjärde kvartalet är det Vinstregn. Du som har en eller flera lotter i Kombilotteriet, Drömreselotteriet eller Motorlotteriet har då chansen att vinna extra fina priser. Istället för att en ensam person vinner stort – regnar här vinster över många vinnare samtidigt!

Jackpotten

Första och tredje kvartalet har vi Jackpottdragning. Du som har en eller flera lotter i Kombilotteriet, Drömreselotteriet eller Motorlotteriet har då chansen att bli mångmiljonär! Du är garanterad minst 1 miljon kronor men kan även snurra hem så mycket som hela 3 miljoner kronor.

Hur känns det att vinna?

Kontot var tomt och det var två veckor kvar till löning och jag sa till mig själv att något måste hända om jag ska kunna fortsätta så här. När jag såg brevet från Drömreselotteriet tänkte jag att det såg lite speciellt ut, men jag förstod ändå inte den chock som skulle komma.

Se filmen och hör Jackpottvinnaren Ann berätta om sin upplevelse. 

  

Tidigare Jackpottvinnare

Per-Eric vann 1,1 miljoner. Foto: Malin Bondeson
Ann vann 1,1 miljoner. Foto: Malou Winter
Martin vann 1 miljon. Foto: Malou Winter
Holger vann 1,5 miljoner. Foto: Malou Winter