Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Lotteriet med störst chans att bli miljonär!

Om Kombilotteriet

Kombilotteriet har gjort över 1 000 personer till miljonärer. Under mer än 30 år har vi gjort Sverige lite gladare. Ta chansen du också och var med i lotteriet där du faktiskt har störst chans att bli miljonär!

Foto: Peter Knutson

En lott – 67 960 vinstchanser

  • Med varje lott är du med i 4 vinstdragningar – med möjlighet att vinna 1 miljon
  • Över 67 960 vinster – bilar, resor, presentkort och mängder av andra spännande vinster
  • Vinstbevakning ingår alltid, så du riskerar aldrig att missa en vinst
  • Skattefria vinster
  • I Kombilotteriet har du alltid störst chans att bli miljonär!
Beställ en Kombilott

Vad kan du vinna?

Med varje lott är du med i 4 vinstdragningar, totalt lottar vi ut över 67 960 vinster varje spelomgång. Se mer om vad du kan vinna i våra lotterier.

Vinsplan Kombilotteriet

Matematik ledde Göran till storvinsten

Göran är inte en man som lämnar allt åt slumpen. Ska han vara med i ett lotteri, då ska det vara det lotteri som ger honom störst chans att bli miljonär. Efter noggrann utredning valde han Kombilotteriet. Se filmen och upplev stämingen!

Jag räknade ut var chansen att vinna var störst.

– Göran, Jackpottvinnare

Trygghet och spelglädje

Samtliga våra spel granskas av Lotteriinspektionen. Det innebär att du som spelare kan känna dig trygg med att allt går korrekt till, och att det är slumpen som avgör vem som vinner. Läs mer om vår kontrollmyndighet.

 

Beställ en Kombilott
Det känns jättebra, otroligt bra!

– Maj, miljonvinnare

Hur vill du få ditt lottbrev och faktura?

Som kund i Kombilotteriet kan du välja om du vill ha ditt lottbrev, faktura och vår kundtidning Kombi hem till brevlådan eller till din e-postadress. Bra för dig – ännu bättre för miljön. Vill du förenkla dina betalningar kan du även passa på att göra en ansökan om Autogiro.