Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Om Kombispel

Kombispel driver traditionella lotterier och skraplotter. Företaget grundades 1956 och har en lång historia av att utveckla trygga och underhållande spel. Vår vision är att erbjuda den bästa spelupplevelsen i Sverige.

Spelglädje sedan 1956

Kombispel verkar på den svenska reglerade spelmarknaden och står under Spelinspektionens tillsyn. Vi lägger stor vikt vid att spelandet hos oss ska ske under trygga och sunda förhållanden. Vår affärsidé är att erbjuda spännande och underhållande spel på ett ansvarsfullt sätt.

Kombispel omsätter cirka 400 miljoner om året. Företagets mest framgångsrika produkt är Kombilotteriet som lanserades 1981 och som idag är ett av Sveriges största prenumerationslotterier.

Kombispel har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi är drygt 50 anställda inom företaget som arbetar utifrån värdegrunden att vara professionella, engagerade och nytänkande.  

Förmånstagare och ägare till Kombispel är Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU).