Vinster i aktuell spelomgång

Här hittar du alla vinster och vinstval för aktuell spelomgång.

Välj lotteri här

Gå direkt till vinstnivå:

Vinstnivå: 1 000 000 kr

1 1 000 000 kronor i kontanter

1 000 000 kronor i kontanter

Läs mer

Med en miljon på kontot har du chans att sätta guldkant på din vardag! Kanske handlar det om resor, ny bil eller husrenovering? Bara din fantasi sätter gränserna.

Vinstnivå: 100 000 kr

1 100 000 kronor i kontanter

100 000 kronor i kontanter

Läs mer

Med 100 000 kronor i kontanter kan du unna både dig själv och dina nära och kära något extra. Varför inte bjuda barnbarnen eller din bästa vän på en helt ny upplevelse?

Vinstnivå: 25 000 kr

1 25 000 kronor i kontanter

25 000 kronor i kontanter

Läs mer

Med 25 000 kronor i kontanter kan du unna dig att åka iväg på en välförtjänt resa.

2 Vinstregnet 25 000 kr i kontanter

Vinstregnet 25 000 kr i kontanter

Vinstnivå: 10 000 kr

1 10 000 kr i kontanter

10 000 kr i kontanter

Läs mer

Med 10 000 kronor i skattefria kontanter kan du sätta guldkant på tillvaron, kanske med en weekendresa?

Vinstnivå: 5 000 kr

1 5 000 kr i kontanter

5 000 kr i kontanter

Läs mer

Spara eller spendera, med 5 000 kronor i skattefria kontanter är det du som bestämmer.

Vinstnivå: 1 000 kr

1 1 000 kr i kontanter

1 000 kr i kontanter

Läs mer

Med 1 000 kronor i kontanter kan du lyxa till det lite extra med dina nära och kära.

Vinstnivå: 250 kr

1 6-pack tumblerglas Hudson

6-pack tumblerglas Hudson

Läs mer

Lyxiga och vackra glas som med sitt skurna mönster reflekterar ljuset och sprider ett otroligt fint skimmer. Glasen passar perfekt till vardags som till fest. En bredare diameter gör det enklare att servera drycken rikligt med is. Kommer som ett set om sex stycken glas. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Glasen rymmer 28 cl.

2 5 st Extralotter

5 st Extralotter

Läs mer

Du får 5 st lotter i Extralotteriet som ger dig chans att vinna upp till 250 000 kr varje fredag.

3 Rund bricka William Morris

Rund bricka William Morris

Läs mer

Rund serveringsbricka med populära mönstret Willow Bough, skapat av konstnären William Morris som levde och verkade i England på 1800-talet. Pryder sin plats till både vardag och fest, enkel att torka av. Material: pilträ. Mått: 37 cm i diameter.

4 Ge 250 kr till UNHCR

Ge 250 kr till UNHCR

Läs mer

Stötta Ukrainas flyktingar, skänk din vinst till UNHCR.

5 Ryggsäck Dillon

Ryggsäck Dillon

Läs mer

Denna smarta ryggsäck med roll-up-design kan enkelt få plats i det inbyggda fodralet, vilket gör den till en idealisk utrymmessparande lösning för dina resor. Den är fjäderlätt och väger bara några få gram, så du kan packa allt du behöver utan att lägga till extra vikt till din packning. Tillverkad av 100 % återvunnen polyester med AWARE™-spårning.

6 Stekpanna Joy från Nordkök

Stekpanna Joy från Nordkök

Läs mer

Stekpanna i gjuten aluminium i högsta kvalitet. 5mm tjock botten, för jämn och snabb värmespridning. Passar alla spisar, inklusive induktionshällar. Stekpannan handdiskas med fördel, men går även att diska i maskin. 20 cm i diameter.

7 Motorlott + Extralott

Motorlott + Extralott

Läs mer

En lott i Motorlotteriet ökar dina chanser att bli miljonär. Du får dessutom en lott i Extralotteriet där du kan vinna upp till 250 000 kronor varje fredag.

8 Rund bricka med fårmotiv

Rund bricka med fårmotiv

Läs mer

Rund serveringsbricka med stor yta på hela 39 centimeter i diameter. Brickan är tillverkad i Sverige och är tryckt med det populära fårmönstret, designat av Björkforth Rotor. Brickan är fin att ha framme på bordet både till vardag och fest, samtidigt som den är enkel att torka av om olyckan varit framme. Går bra att diska i diskmaskin.

9 Skål i stengods, 3 st

Skål i stengods, 3 st

Läs mer

Stengodsskål i tre delar. Tack vare de unika, organiska ojämna formerna och handglaserade finishen är varje produkt unik och kommer garanterat att imponera på dina gäster. Den är tillverkad av slitstarkt stengods och utformad för att hålla länge och motstå slitage vid daglig användning. Dessa skålar är diskmaskinssäkra för enkel rengöring och underhåll. Ej lämplig för användning i mikrovågsugn eller ugn. Skålarna mäter 11.5x11.5x5 cm.

10 2-dels påslakanset Windsor

2-dels påslakanset Windsor

Läs mer

1 st påslakanset (ingår 1 st påslakan & 1 st örngott) Windsor från VINGA OF SWEDEN i 100% BCI bomull certifierad med EU Ecolabel. Färg: Blå. Storlek 150x210 cm (påslakan), 50x60 cm (örngott).

11 Ostindia-mugg från Rörstrand, 30 cl

Ostindia-mugg från Rörstrand, 30 cl

Läs mer

Ostindia från Rörstrand är en riktig klassiker! Ostindia är både en av Rörstrands äldsta och mest älskade serviser. Den såg dagens ljus redan 1932 och kom till lite av en slump. En porslinsskärva från en ostindisk tallrik hamnade av någon anledning i ett skåp på Rörstrand. En dag fick chefen Knut Almströms fru syn på skärvan och sa till sin man att göra något av den. Resultatet blev Ostindia med sitt vackra och tidlöst blåblommiga mönster. Fältspatsporslin. Rymmer 30 cl.

12 Kombilott + Extralott

Kombilott + Extralott

Läs mer

En lott i Kombilotteriet ökar dina chanser att bli miljonär. Du får dessutom en lott i Extralotteriet där du kan vinna upp till 250 000 kronor varje fredag.

13 Ge bort 250 kr till Vi-skogen

Ge bort 250 kr till Vi-skogen

Läs mer

Din vinst på 250 kr räcker till att plantera 10 träd, och du bidrar på så sätt till att minska fattigdom och förbättra miljön i östra Afrika. Tack för att du är med och gör skillnad!

14 Santokukniv Kaiser

Santokukniv Kaiser

Läs mer

Santokukniv från Kaiserserien tillverkad av tyskt stål samt handtag i pakkaträ. Handtaget är greppvänligt vilket tillsammans med dess välbalanserade kropp från ände till egg gör den skönare och lättare att arbeta med. Det tyska stålets goda egenskaper gör att knivarna blir fläckbeständig, samt håller skärpan länge. Längd: 25,5 cm. Handdisk rekommenderas.

15 2 st väggljusstakar Ernst

2 st väggljusstakar Ernst

Läs mer

Dekorativa väggljusstakar i svart metall som pryder sin plats och blir ett vackert blickfång i hemmet. Höjd: 40 cm. Bredd: 10 cm.

16 10 st Glädjelotten + en Extralott

10 st Glädjelotten + en Extralott

Läs mer

Med Glädjelotten håller du spänningen vid liv – ända fram till sista skraprutan! Paketet innehåller 10 lotter, med chans att vinna upp till 5 miljoner. Du får också en Extralott där du kan vinna upp till 250 000 kronor varje fredag.

17 Skärbrädsset Deluca

Skärbrädsset Deluca

Läs mer

Skärbrädor i bambuträ i tre olika storlekar för optimal användarvänlighet i köket. Använd vid matlagning eller servering. Stor: 38x29,2x0,8 cm mellan: 30x22,8x0,8 cm, liten: 20,3x15,2 0,8 cm.

18 Universalsax, Fiskars

Universalsax, Fiskars

Läs mer

Klassisk universalsax från Fiskars med justerbar bladspänning för maximal klipprestanda. Passar för alla former av klipparbeten i hemmet, i skolan och på kontoret. Tål maskindisk. 21 cm.

19 Alcamo hushållspappershållare

Alcamo hushållspappershållare

Läs mer

Exklusiv hushållspappershållare i ek med en fin detalj av PU som gör den enkel att flytta runt. En snygg och praktisk detalj på köksbänken. Tillverkad av FSC®-certifierat ekträ som tagits fram genom ett ansvarsfullt skogsbruk som tagit hänsyn till människor och miljö.

20 Multiverktyg

Multiverktyg

Läs mer

Starkt och hållbart multiverktyg med 12 funktioner: radiotång, standardtång, avbitartång, kniv, stjärnskruvmejsel, liten platt skruvmejsel, såg, konservöppnare, flasköppnare, sågtandad kniv, brotsch/stans, fil och stor platt skruvmejsel. Med aluminiumhölje och verktyg i rostfritt stål. Levereras i presentförpackning.

21 Flora bestickset 16 delar

Flora bestickset 16 delar

Läs mer

Bestickset i rostfritt stål: 4 knivar, 4 gafflar, 4 matskedar och 4 teskedar. Våra samlarvinster finns kvar under en längre period, så att du kan välja samma igen nästa gång du vinner.

22 Drömreselott + Extralott

Drömreselott + Extralott

Läs mer

En lott i Drömreselotteriet ökar dina chanser att bli miljonär. Du får dessutom en lott i Extralotteriet där du kan vinna upp till 250 000 kronor varje fredag.

23 Vänsterhänt sax från Fiskars

Vänsterhänt sax från Fiskars

Läs mer

Fiskars vänstersaxar har spegelvända skär och handtag för att passa vänsterhänta användare. De är designade för att erbjuda utomordentlig komfort, premiumpresentanda och lång livslängd. 21 cm. Tål maskindisk. Tillverkad i rostfritt stål.

24 Kassar till kundvagn och tvätt & poleringskit till bilen

Kassar till kundvagn och tvätt & poleringskit till bilen

Läs mer

Set med 3 shoppingkassar med smart skena som fäster i kundvagnen. Tar liten plats när de inte används. Storlek: 44x34x18 cm (2 st) samt 52x50x22 cm (1 st). Tillverkade i 80gsm non woven. Samt ett bilvårdskit för bilälskaren med en fälg- och däckrengörare, putsdukar för glas och lack samt en polerings-pad för lite extra tjusig glans.

25 Essence selterglas 2-pack

Essence selterglas 2-pack

Läs mer

Selterglas från Iittalas samlarserie Essence. Levereras i 2-pack och rymmer 35 cl. Våra samlarvinster finns kvar under en längre period, så att du kan välja samma igen nästa gång du vinner.

26 Presentkort på Vinga Home 250 kr

Presentkort på Vinga Home 250 kr

Vinstnivå: 50 kr

1 En lott i Extralotteriet

En lott i Extralotteriet

Läs mer

Med en lott i Extralotteriet ökar du dina vinstchanser och har möjlighet att vinna upp till 250 000 kronor varje fredag!