Vinster i aktuell spelomgång

Här hittar du alla vinster och vinstval för aktuell spelomgång.

Välj lotteri här

Gå direkt till vinstnivå:

Vinstnivå: 1 000 000 kr

1 1 000 000 kronor i kontanter

1 000 000 kronor i kontanter

Läs mer

Med en miljon på kontot har du chans att sätta guldkant på din vardag! Kanske handlar det om resor, ny bil eller husrenovering? Bara din fantasi sätter gränserna.

Vinstnivå: 100 000 kr

1 100 000 kronor i kontanter

100 000 kronor i kontanter

Läs mer

Med 100 000 kronor i kontanter kan du unna både dig själv och dina nära och kära något extra. Varför inte bjuda barnbarnen eller din bästa vän på en helt ny upplevelse?

Vinstnivå: 25 000 kr

1 25 000 kronor i kontanter

25 000 kronor i kontanter

Läs mer

Med 25 000 kronor i kontanter kan du unna dig att åka iväg på en välförtjänt resa.

Vinstnivå: 10 000 kr

1 10 000 kr i kontanter

10 000 kr i kontanter

Läs mer

Med 10 000 kronor i skattefria kontanter kan du sätta guldkant på tillvaron, kanske med en weekendresa?

Vinstnivå: 5 000 kr

1 5 000 kr i kontanter

5 000 kr i kontanter

Läs mer

Spara eller spendera, med 5 000 kronor i skattefria kontanter är det du som bestämmer.

Vinstnivå: 1 000 kr

1 1 000 kr i kontanter

1 000 kr i kontanter

Läs mer

Med 1 000 kronor i kontanter kan du lyxa till det lite extra med dina nära och kära.

Vinstnivå: 250 kr

1 Flora bestickset 16 delar

Flora bestickset 16 delar

Läs mer

Bestickset i rostfritt stål: 4 knivar, 4 gafflar, 4 matskedar och 4 teskedar. Våra samlarvinster finns kvar under en längre period, så att du kan välja samma igen nästa gång du vinner.

2 Universalsax, Fiskars

Universalsax, Fiskars

Läs mer

Klassisk universalsax från Fiskars med justerbar bladspänning för maximal klipprestanda. Passar för alla former av klipparbeten i hemmet, i skolan och på kontoret. Tål maskindisk. 21 cm.

3 Grillkorg

Grillkorg

Läs mer

Rymlig korg med handtag i rostfritt stål som går att lägga direkt på grillgallret. Perfekt som avställningskorg eller för mindre grönsaker och annat som annars lätt trillar ner mellan gallret.

4 10 st Glädjelotten + en Extralott

10 st Glädjelotten + en Extralott

Läs mer

Med Glädjelotten håller du spänningen vid liv – ända fram till sista skraprutan! Paketet innehåller 10 lotter, med chans att vinna upp till 5 miljoner. Du får också en Extralott där du kan vinna upp till 250 000 kronor varje fredag.

5 Resekudde med mikropärlor

Resekudde med mikropärlor

Läs mer

Förebygg problem med nacke och axlar med denna nackkudde fylld med mikropärlor. Den U-formade supermjuka nackkudden garanterar optimalt stöd för din nacke och dina axlar under längre och kortare resor.

6 Ge bort 250 kr till Vi-skogen

Ge bort 250 kr till Vi-skogen

Läs mer

Din vinst på 250 kr räcker till att plantera 10 träd, och du bidrar på så sätt till att minska fattigdom och förbättra miljön i östra Afrika. Tack för att du är med och gör skillnad!

7 Kombilott + Extralott

Kombilott + Extralott

Läs mer

En lott i Kombilotteriet ökar dina chanser att bli miljonär. Du får dessutom en lott i Extralotteriet där du kan vinna upp till 250 000 kronor varje fredag.

8 Påslakanset Windsor, 2-dels

Påslakanset Windsor, 2-dels

Läs mer

1 st påslakanset (ingår 1 st påslakan & 1 st örngott) Windsor från VINGA OF SWEDEN i 100% BCI bomull certifierad med EU Ecolabel. Färg: Blå. Storlek 150x210 cm (påslakan), 50x60 cm (örngott).

9 Ayer 4 st glas

Ayer 4 st glas

Läs mer

Vackra glas som med sina olika skurna mönster reflekterar ljuset och sprider ett otroligt fint skimmer. Glasen passar lika bra till vardags som till fest. En bredare diameter gör det enklare att servera drycken rikligt med is. Kommer som ett set om fyra stycken glas i olika mönster. Rymmer 30 cl.

10 Reseadapter med fyra USB-portar

Reseadapter med fyra USB-portar

Läs mer

Reseadapter med fyra USB-portar för laddning utav alla dina enheter samtidigt. Kraftfulla 3.1A output ger dig tillräckligt med kraft till att ladda upp till fyra olika enheter. Kontakter för fyra olika uttag. AC Max 250V/6A, USB Max 5V/2100mA DC.

11 Citruspress och måttkanna i glas

Citruspress och måttkanna i glas

Läs mer

En citruspress och måttkanna i ett. Perfekt till bakning, matlagning eller till frukostens apelsinjuice. Kannan är försedd med måttangivelser i milliliter, ounce, cups och pints. Rymmer 500 ml.

12 Rund bricka med fårmotiv

Rund bricka med fårmotiv

Läs mer

Rund serveringsbricka med stor yta på hela 39 centimeter i diameter. Brickan är tillverkad i Sverige och är tryckt med det populära fårmönstret, designat av Björkforth Rotor. Brickan är fin att ha framme på bordet både till vardag och fest, samtidigt som den är enkel att torka av om olyckan varit framme. Går bra att diska i diskmaskin.

13 RFID-korthållare med PU plånbok

RFID-korthållare med PU plånbok

Läs mer

Denna solida korthållare i aluminium med PU plånbok skyddar dina kort mot elektroniska ficktjuvar. Inga mer trasiga eller böjda kort! Plats för upp till 10 kort eller 6 kort med embossing. Reglaget på sidan skjuter gradvis fram korten.

14 Ryggsäck Dillon

Ryggsäck Dillon

Läs mer

Denna smarta ryggsäck med roll-up-design kan enkelt få plats i det inbyggda fodralet, vilket gör den till en idealisk utrymmessparande lösning för dina resor. Den är fjäderlätt och väger bara några få gram, så du kan packa allt du behöver utan att lägga till extra vikt till din packning. Tillverkad av 100 % återvunnen polyester med AWARE™-spårning. Mått: 46 x 14,5 x 30. Rymmer 20 liter.

15 Ge 250 kr till UNHCR

Ge 250 kr till UNHCR

Läs mer

Stötta Ukrainas flyktingar, skänk din vinst till UNHCR.

16 Pennset Swiss Peak Deluxe

Pennset Swiss Peak Deluxe

Läs mer

Skriv elegant och med stil med detta lyxiga penn-set. Setet består av en kulspetspenna och en rollerball-penna som levereras i en presentförpackning. Kulspetspennan har Dokumental-bläck och TC-kula för smidig skrivkänsla. Rollerball-pennan har blått Dokumental-bläck. Båda pennorna har ca 1200 m skrift.

17 5 st Extralotter

5 st Extralotter

Läs mer

Du får 5 st lotter i Extralotteriet som ger dig chans att vinna upp till 250 000 kr varje fredag.

18 Monte stöt och mortel

Monte stöt och mortel

Läs mer

Mortel i stengods och stöt av akaciaträ. Den invändiga glasyren gör skålen lätt att diska. Skålen utan stöt tål ugn, mikrovågsugn, samt att diskas i diskmaskin. Observera att trästöten ej bör diskas i diskmaskin eller användas i ugn och mikrovågsugn. Färg: senapsgul.

19 Salladsbestick Retro

Salladsbestick Retro

Läs mer

Serveringsbestick i stål med handtag av ask. En klassisk minimalistisk design i ren skandinavisk stil. Besticken kommer förpackade i en exklusiv presentkartong. Storlek: 28,5 x 5,5 x 2 cm.

20 Aktivitetsarmband Sense Fit

Aktivitetsarmband Sense Fit

Läs mer

Ta hand om din hälsa med detta vattentäta aktivitetsarmband. Lättnavigerad 0.96” touch OLED färgskärm. Med gratis APP på 6 språk så att du kan följa dina framsteg (för iOS 8.1 och Android 4.4 eller senare). Funktioner: sömnregistrering, stegräknare, distans, kaloriräknare, pulsmätare, blodtrycksmätare, mäter syresättning av blodet, Standby-tid är 15 dagar och arbetstid på upp till 7 dagar.

21 Vänsterhänt sax från Fiskars

Vänsterhänt sax från Fiskars

Läs mer

Fiskars vänstersaxar har spegelvända skär och handtag för att passa vänsterhänta användare. De är designade för att erbjuda utomordentlig komfort, premiumpresentanda och lång livslängd. 21 cm. Tål maskindisk. Tillverkad i rostfritt stål.

22 Essence selterglas 2-pack

Essence selterglas 2-pack

Läs mer

Selterglas från Iittalas samlarserie Essence. Levereras i 2-pack och rymmer 35 cl. Våra samlarvinster finns kvar under en längre period, så att du kan välja samma igen nästa gång du vinner.

23 5W trådlös laddare och fotoram

5W trådlös laddare och fotoram

Läs mer

Känn dig nära familj och vänner samtidigt som du laddar din telefon med denna 5W trådlösa laddare med fotoram. Fotoramen har plats för bilder på upp till 10x15cm. Micro USB-kabel medföljer. Trådlös laddning kompatibel med alla QI-aktiverade enheter som senaste generationen Android, iPhone 8 och upp.

24 Presentkort på Vinga Home 250 kr

Presentkort på Vinga Home 250 kr

Vinstnivå: 50 kr

1 En lott i Extralotteriet

En lott i Extralotteriet

Läs mer

Med en lott i Extralotteriet ökar du dina vinstchanser och har möjlighet att vinna upp till 250 000 kronor varje fredag!

;