”Det blir en riktigt fin fiol!”

Att ta hem högsta vinsten känns fantastiskt

– Det är otroligt roligt att vinna så här mycket pengar och jag vet redan vad de ska användas till. Först och främst ska jag byta bil. Jag har faktiskt redan varit i bilhallen och tittat. Kanske blir det en Volvo, det har jag aldrig haft förut. 

– Sedan vill jag köpa en ny fiol, en riktigt fin en i 100 000-kronorsklassen. Jag menar, när det regnar manna får man passa på. Och någon liten slant till barn och barnbarn blir det säkert.

– Jag är egentligen ingen spelare, ja förutom att jag spelar fiol då. Jag har min Kombilott och så köper jag en skraplott någon gång ibland. Hittills jag bara vunnit småvinster, så att ta hem högsta vinsten känns fantastiskt.

På kvällen firade vi med äkta bubblor och laxsnittar

– Jag följde dragningen i min telefon och en efter en blev siffrorna gröna. Jag sade lite försiktigt till min fru, ’vet du, jag tror jag har vunnit en storvinst’ och så ringde jag till Kombispel och kontrollerade att det stämde.

– Det slumpade sig så att min dotter och mitt barnbarn skulle komma från Uppsala just den här dagen. Jag skickade ett sms till henne där hon satt på tåget och berättade att det skulle bli champagne när hon kom fram, och på kvällen firade vi med äkta bubblor och laxsnittar. Det var vi värda!

 

Berättat för: Inger Sundelin
Foto: Pavel Koubek

  • Miljonvinnare i Kombilotteriet

  • Namn: Sven Erik Flyckt
  • Ålder: 72 år
  • Bor: Örebro
  • Gör: Pensionär efter många år inom telefonibranschen
  • Familj: "Fru, min dotter och två barnbarn, min frus tre barn och hennes fyra barnbarn"