”Det var perfekt!”

”Det var perfekt!”

Efter flera års deltagande i Kombilotteriet tog Lars Erlands från Mora äntligen hem en högvinst då han vann 25 000 kronor i Kombilotteriet. Glädjen var påtaglig och tillskottet var mycket uppskattat.
– Jag har landat och det känns jättebra. Man går som pensionär så det var ett bra tillskott.

Vinsten gav Lars och hans fru möjligheten att njuta lite extra med ’några månaders extra pension, som han själv säger.
– Det betydde tre-fyra månaders extra pension direkt. Nu kanske man kan unna sig något extra. Just dagen efter gick vi och köpte en flaska champagne och delade på frun och jag. Det var soligt och fint vid det tillfället så vi satt bara och njöt. Det var perfekt. Man blev ju chockad. Nu har jag vunnit, tänkte jag när jag såg telefonnumret, säger han.

Jag har varit med jättelänge

Pengarna ska delvis användas till att betala skatt och lån, men har även använts till en smart investering i form av installation av solceller.

När Lars talar om Kombilotteriet berättar han om hur mycket han uppskattar strukturen i lotteriet då fler får känna på hur det är att vinna.
– Jag har pratat med några förut och tycker ni gör det jättebra som inte ger en flera miljoner utan att ni delar det eftersom det är så många som är med. Då tror jag många blir glada. Jag tycker det är jättebra att det inte är så många stora vinster utan att det istället är fler som är med och får känna hur det känns.
Jag har ju varit med i så många år och fått rätt mycket vinster, men mest 200 kronorsvinster och nya lotter. Jag har varit med jättelänge i det här lotteriet.

Vi önskar återigen Lars ett stort grattis till vinsten och hoppas den fortsätter skänka glädje och trygghet i tillvaron.

  • Vinnare Kombilotteriet – 25 000 kr

  • Namn: Lars Erlands
  • Ålder: 74 år
  • Bor: Mora
  • Gör: Pensionär. Håller på med 125 år gamla ångbåten Laxen i Siljan
  • Familj: Fru, tre barn och åtta barnbarn