Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Ditt erbjudande

Med Glädjelotten är det lätt att hålla spänningen vid liv – ända fram till sista skraprutan. Vem tycker du är värd 5 miljoner kronor? Ge dig själv eller någon du tycker om chansen att vinna. 

Varje månad får du ett skraplottspaket värde 200 kr hemskickat till dig. Skraplottspaketet består av 10 st Glädjelotter – med vinstchans på upp till 5 miljoner kronor!

Just nu får du första paketet för halva priset (Ord. pris 200 kr).

 

 

Min prenumeration

Jag vill självklart prenumerera på skraplotter med chans att vinna miljonerna. Inom kort får jag en bekräftelse via e-post och får sedan lotterna hemskickade via posten varje månad. Jag betalar endast 100 kr* för välkomstpaketet och får halva priset första månaden (ord. pris 200 kr/månad).

Prenumerationen har ingen bindningstid och jag väljer själv när jag vill avsluta min prenumeration.

Villkor för lotteri

Erbjudandet gäller endast nya kunder, en gång per person, längst till 2021-10-31 och dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Din premie får du cirka 5 veckor efter att din betalning registrerats, vid slutförsäljning kan premien komma att ersättas av liknande vara. Personuppgifterna du lämnar här kommer att användas för att fullgöra kundåtaganden, för marknadsföring samt för att leva upp till lagar och regler. Kombispel i Sverige AB är personuppgiftsansvarig enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP), Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU), S-kvinnor och Socialdemokrater för tro och solidaritet. Mer om detta, fullständiga och allmänna villkor samt licenstid och vinstplan, kan du läsa om i våra allmänna villkor. Spelar du för mycket? Läs om Kombispels spelansvar.

Glädjelotten står under Spelinspektionens tillsyn.

*25 kr i faktureringsavgift tillkommer.

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.
Mer om detta kan du läsa om i vår fullständiga integritetspolicy.

Prenumerera på skraplotter!

  • Chans att vinna upp till 5 miljoner – varje månad
  • 10 Glädjelotter levereras varje månad – direkt hem i brevlådan
  • Skattefria vinster
  • Halva priset första månaden

Mina kontaktuppgifter

Min adress

Med ditt personnummer hämtar vi automatiskt din folkbokföringsadress.

Erbjudandet innehåller: 

10 Glädjelotter (Värde 200 kr)

Totalt värde 200 kr

 

 

Erbjudandet gäller endast dig som är ny kund i lotteriet. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.
*25 kr i faktureringsavgift tillkommer om du inte väljer att betala via Autogiro.

 

Vill du stänga av dig från spel hos kombispel?