Vinster i aktuell spelomgång

Här hittar du alla vinster och vinstval för aktuell spelomgång.

Välj lotteri här

Gå direkt till vinstnivå:

Vinstnivå: 1 000 000 kr

1 1 000 000 kr i kontanter

1 000 000 kr i kontanter

Läs mer

Vad drömmer du om? Med en miljon kronor på kontot kan du köpa din drömbil, rusta upp huset eller resa till fjärran länder ... Gör verklighet av dina drömmar!

Vinstnivå: 100 000 kr

1 100 000 kr i kontanter

100 000 kr i kontanter

Läs mer

Med 100 000 kr extra på kontot behöver du inte längre drömma dig bort till ett Formel 1-lopp i Monaco. Packa väskorna!

Vinstnivå: 25 000 kr

1 25 000 kr i kontanter

25 000 kr i kontanter

Läs mer

Med 25 000 kr i kontanter kan du kanske unna dig den där elcykeln du sneglat på? Du väljer!

Vinstnivå: 10 000 kr

1 10 000 kr i kontanter

10 000 kr i kontanter

Läs mer

10 000 kronor extra i plånboken att spendera på vad du vill, kanske en nya däck till bilen, verktyg eller en ny cykel?

Vinstnivå: 5 000 kr

1 5 000 kr i kontanter

5 000 kr i kontanter

Läs mer

Med 5 000 kronor i skattefria kontanter kan du unna dig något extra, kanske lite assistans i trädgården?

Vinstnivå: 1 000 kr

1 1 000 kr i kontanter

1 000 kr i kontanter

Läs mer

Med 1 000 kronor i kontanter vill du kanske ta med dig en familjemedlem på en fartfylld aktivitet?

Vinstnivå: 250 kr

1 Digital stektermometer

Digital stektermometer

Läs mer

Servera den perfekta måltiden med den här praktiska matlagningstermometern. Vare sig du steker en saftig rostbiff eller bakar en speciell tårta kommer den här termometern med många funktioner att vara ovärderlig i köket, oavsett om du lagar mat i ugnen, grillar eller bakar. Timer-funktion och larmfunktion ger dig full kontroll. Termometern visar både Celsius och Farenheit så att du kan anpassa den efter dina behov. Batterier ingår.

2 Calgary knivset från Dorre, 5 st

Calgary knivset från Dorre, 5 st

Läs mer

5 vassa kvalitetsknivar från Dorre som hjälper dig att lyckas i köket. Calgary knivset består av en japansk kniv, en kockkniv, en brödkniv, en allkniv och en skalkniv. Material: Rostfritt stål. Handdisk rekommenderas. Längd japansk kniv: 16 cm, kockkniv: 20 cm, brödkniv 20 cm, Allkniv: 13 cm, skalkniv: 9 cm.

3 Köksvåg, Spice

Köksvåg, Spice

Läs mer

Digital köksvåg hjälper dig att nå lyckade resultat i köket. Väger upp till 5 kg med 1 grams intervall.

4 Brandfilt

Brandfilt

Läs mer

EU-godkänd brandfilt i ett lager med dubbla fodral. Ett fodral i snygg design samt ett fodral märkt med säkerhetsföreskrifter. Brandfilten är godkänd enligt EN: 1869:1997.

5 Mace termos 750 ml

Mace termos 750 ml

Läs mer

Vakuumisoleringsteknik med dubbla väggar av kopparplätering. Håller temperaturen, smaken och näringsvärdet på drycken inuti. Vatten håller sig iskallt i upp till 15 timmar och varma drycker håller i upp till 6 timmar. Med ett okrossbart yttre hölje i rostfritt stål och en 18/8 interiör gör att denna termos får en lång hållbarhet. Bekymringsfritt antidroppslock med läckagesäker silikontätning. Rymmer 750 ml.

6 5 st Extralotter

5 st Extralotter

Läs mer

Du får 5 st lotter i Extralotteriet som ger dig chans att vinna upp till 250 000 kr varje fredag.

7 Ge 250 kr till UNHCR

Ge 250 kr till UNHCR

Läs mer

Stötta Ukrainas flyktingar, skänk din vinst till UNHCR.

8 Motorlott + Extralott

Motorlott + Extralott

Läs mer

En lott i Motorlotteriet ökar dina chanser att bli miljonär. Du får dessutom en lott i Extralotteriet där du kan vinna upp till 250 000 kronor varje fredag.

9 Utah miniräknare

Utah miniräknare

Läs mer

8-siffrig miniräknare tillverkad av av RCS (Recycled Claim Standard) certifierad återvunnen ABS och FSC® 100% bambu. Totalt återvunnet innehåll: 74% baserat på total produktvikt. RCS certifiering säkerställer en helt certifierad leveranskedja av de återvunna materialen. Med solceller för uppladdning och cellbatterier för omedelbar användning.

10 Citruspress och måttkanna i glas

Citruspress och måttkanna i glas

Läs mer

En citruspress och måttkanna i ett. Perfekt till bakning, matlagning eller till frukostens apelsinjuice. Kannan är försedd med måttangivelser i milliliter, ounce, cups och pints. Rymmer 500 ml.

11 Bourdon servetter och Limoux servettringar, 4-pack

Bourdon servetter och Limoux servettringar, 4-pack

Läs mer

Använd som tablett eller servett. Tvättad bomull som ger en mjuk känsla och fin patina. En kontrastsöm går längs med hela ytterkanten. Fina både till vardags som till fest, kombinera med fördel med eleganta servettringar i guldfärgad metall, perfekt då du vill ge dukningen en lite lyxigare touch.

12 2-dels påslakanset Windsor

2-dels påslakanset Windsor

Läs mer

1 st påslakanset (ingår 1 st påslakan & 1 st örngott) Windsor från VINGA OF SWEDEN i 100% BCI bomull certifierad med EU Ecolabel. Färg: Blå. Storlek 150x210 cm (påslakan), 50x60 cm (örngott).

13 Kombilott + Extralott

Kombilott + Extralott

Läs mer

En lott i Kombilotteriet ökar dina chanser att bli miljonär. Du får dessutom en lott i Extralotteriet där du kan vinna upp till 250 000 kronor varje fredag.

14 Ge bort 250 kr till Vi-skogen

Ge bort 250 kr till Vi-skogen

Läs mer

Din vinst på 250 kr räcker till att plantera 10 träd, och du bidrar på så sätt till att minska fattigdom och förbättra miljön i östra Afrika. Tack för att du är med och gör skillnad!

15 Silldiplomati

Silldiplomati

Läs mer

Ett solitt bokverk om hur sill kan rädda en regnig midsommarfest men också överbrygga diplomatiska klyftor. Innehåll: Osannolika möten, nya recept, reseskildringar, minnen som värmer, glada snappsvisor, hur mår Östersjön. 264 sidor. Författare: Håkan Juholt och Ted Karlberg

16 10 st Glädjelotten + en Extralott

10 st Glädjelotten + en Extralott

Läs mer

Med Glädjelotten håller du spänningen vid liv – ända fram till sista skraprutan! Paketet innehåller 10 lotter, med chans att vinna upp till 5 miljoner. Du får också en Extralott där du kan vinna upp till 250 000 kronor varje fredag.

17 Kulinara serveringsskål från Rörstrand, 2-pack

Kulinara serveringsskål från Rörstrand, 2-pack

Läs mer

De små serveringsskålarna Kulinara kommer från Rörstrand och har en härligt prunkande dekor av Hanna Werning. Skålarna passar utmärkt som portionsskålar eller serveringsskålar till nötter, desserter eller dippsåser. Kommer i ett set om två. Rymmer 10 cl.

18 Flora bestickset 16 delar

Flora bestickset 16 delar

Läs mer

Bestickset i rostfritt stål: 4 knivar, 4 gafflar, 4 matskedar och 4 teskedar. Våra samlarvinster finns kvar under en längre period, så att du kan välja samma igen nästa gång du vinner.

19 Pennset i återvunnet läder

Pennset i återvunnet läder

Läs mer

Pennset tillverkat i återvunnet läder. Setet består av en kulspetspenna och en rollerball-penna med blått Dokumental®-bläck. Skrivlängden för kulspetspennan är 1200 meter och för rollerball-pennan 400 meter. Pennsetet levereras i ett fodral av återvunnet läder och en giftbox med ett tryckt mönster likt återvunnet läder.

20 Drömreselott + Extralott

Drömreselott + Extralott

Läs mer

En lott i Drömreselotteriet ökar dina chanser att bli miljonär. Du får dessutom en lott i Extralotteriet där du kan vinna upp till 250 000 kronor varje fredag.

21 UVC Luftfuktare

UVC Luftfuktare

Läs mer

Luftfuktare i hållbar ABS med integrerat invändigt UV-C ljus. Luftfuktaren producerar ånga för att skapa en optimal luftkvalitet. På vintern ser den till att luften blir mindre torr och på sommaren har den en avkylande effekt. Munstycket producerar väldigt lite ljud så den kan även användas nattetid. Det integrerade UV-ljuset dödar upp till 99,9% av potentiellt skadliga bakterier i vattnet innan det sprayas. 2 extra bomullsstickor medföljer för att ersätta originalet. En bomullssticka kan användas upp till 8 månader innan den behöver bytas ut. Innehåll: 200 ml som behöver fyllas på efter 4 timmars användning. UV-C våglängd 270nm-280nm. UV-C ljuset aktiveras endast när produkten är stängd. 120 cm PVC-fri. TPE-kabel medföljer.

22 Handduksset Montgomery

Handduksset Montgomery

Läs mer

Handduksset med två gästhanddukar och en badhandduk. Tillverkad av högkvalitativ 500 g/m2 BCI-bomull. Setet består av 1 st 65x135cm och 2 st 40x65cm handdukar. Blåvitrandiga.

23 Pläd/poncho brun

Pläd/poncho brun

Läs mer

Mjuk och mysig pläd i fleece som tack vare knäppning också kan användas som poncho.

24 Essence selterglas 2-pack

Essence selterglas 2-pack

Läs mer

Selterglas från Iittalas samlarserie Essence. Levereras i 2-pack och rymmer 35 cl. Våra samlarvinster finns kvar under en längre period, så att du kan välja samma igen nästa gång du vinner.

25 Presentkort på Vinga Home 250 kr

Presentkort på Vinga Home 250 kr

26 RFID-korthållare med PU plånbok

RFID-korthållare med PU plånbok

Läs mer

Denna solida korthållare i aluminium med PU plånbok skyddar dina kort mot elektroniska ficktjuvar. Inga mer trasiga eller böjda kort! Plats för upp till 10 kort. Reglaget på sidan skjuter gradvis fram korten.

27 Cape skaldjursset

Cape skaldjursset

Läs mer

Skaldjursset som innehåller en kniv, fyra gafflar och en kloknäckare, allting packat i en fin bomullspåse. För att ta god hand om dina bestick efter kräftskivan kan du olja in träet med en neutral olja, på så sätt håller de sig under en lång tid framöver. Se även till att diska besticken för hand.

Vinstnivå: 50 kr

1 En lott i Extralotteriet

En lott i Extralotteriet

Läs mer

Med en lott i Extralotteriet ökar du dina vinstchanser och har möjlighet att vinna upp till 250 000 kronor varje fredag!