Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Blev miljonär på sin lott i Motorlotteriet

Jag kommer åka och hälsa på min dotter som bor i Miami

– Jag har aldrig vunnit något tidigare så jag trodde att någon drev med mig. Blev tvungen att ringa och fråga och de sa att jo då, det är rätt namn, så jag tackade så mycket.

– Det är så roligt, men jag blev lite chockad. Första dagen tror jag inte att jag riktigt fattade att det var sant.

– Jag och min sambo delar på vinsten. Vi firade med att köpa något gott att ha till kaffet. Sen har jag köpt lite nya kläder, men jag har inte vant mig helt vid att kunna handla det jag vill.

– Pensionen gör att man inte kan göra så mycket, det blir inrutat hur man tänker innan man handlar och tanken att ”det där kan jag inte köpa” dyker upp direkt. Men så kommer jag på att nu kan jag ju det! Det kan bli något nytt därhemma också, kanske en soffa eller ett bord.

– Jag kommer åka och hälsa på min dotter som bor i Miami. Kanske blir det någon resa i Sverige också. Jag skulle vilja åka till Jukkasjärvi där jag varit tidigare och besökt samer som visade hur de lever. Det var fantastiskt fint.

 

Berättat för: Chi An Gramfors Englund
Foto: Martin Lindeborg

  • Vinnare 1 miljon kronor i Motorlotteriet

  • Namn: Ulla Sverin
  • Ålder: 77 år
  • Bor: Sjöbo
  • Gör: Pensionär. Har jobbat extra på ett café men har precis slutat där. På lördagar kör jag ut reklam
  • Familj: Sambo, en son med sambo och ett litet barnbarn
;