Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Sven-Olof gjorde fint hemma för vinstpengarna

Jag är självklart väldigt glad och nöjd över vinsten

– Ja, först trodde jag ju det var 30 000 kronor till resor jag vunnit och tänkte att vad ska jag med det till i min ålder. Men så såg jag att det fanns olika vinster. Man kunde välja varor på Elgiganten eller Mio också så jag är självklart väldigt glad och nöjd över vinsten.

– Elgiganten föll bort då jag har en relativt ny tv så det blev ett vitt vitrinskåp och ett vitt matbord med sex stolar från Mio. Jag fick slänga ut den gamla bokhyllan och börja förbereda för de nya möblerna. Jag har bytt golv i vardagsrummet, det gamla var i så dåligt skick att det släppte när jag dammsög.

– Sedan har jag satt upp nya ljusa tapeter. När jag gjort det var jag tvungen att måla taket också, innan såg det så sjaskigt ut mot allt det nyrenoverade.

– Jag har vunnit en del småvinster tidigare då jag valt ut saker. Jag valde en gratängform en gång som var bra. Ännu har jag inte berättat för någon om vinsten, förutom för ena
dottern och en granne.

 

Berättat för: Chi An Gramfors Englund 
Foto: Patrick Degerman

  • Vinnare möbler 30 000 kr Kombilotteriet

  • Namn: Sven-Olof Furberg
  • Ålder: 82 år
  • Bor: Skellefteå
  • Gör: Hunnit vara pensionär ett tag, men hade en elverkstad när jag jobbade. Tar varje dag hand om min hustru som bor på ett äldreboende.
  • Familj: Fru, två döttrar, tre barnbarn
;