Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Stefan såg inte att han vunnit

1802-Stefan-Lundmark.jpg

– Det är nästan rent komiskt, jag upptäckte faktiskt inte att jag vunnit förrän efter två månader.

– Det var mitt i semestern och jag var inte hemma förutom en dag då jag skulle hem och titta på posten. Då hade det kommit ett brev från Kombispel och det stod något om en vinst, men inte vad jag vunnit. Jag hade bråttom, så jag tänkte att det där får jag titta på sedan. Jag har vunnit några småvinster förut och tänkte att det kanske var några skraplotter eller så.

Jag trodde inte det var sant och var tvungen att sätta mig ner en stund

– Brevet blev liggande, men senare när jag skulle städa upp lite här hemma hittade jag brevet igen och var nära att kasta bort det.* 

– Det hade varit hemskt tokigt om jag hade gjort det men jag upptäckte de andra sidorna av brevet. Där stod det att jag kunde välja mellan en bil eller en båt, jag trodde inte det var sant och var tvungen att sätta mig ner en stund.

– Det blir en ny bil även om jag drömt om att köpa båt någon gång. Jag kör mycket på skogs- och grusvägar och har en hund så en kombi blir det. Efter detta kollar jag posten supernoga!

*Alla vinnare får en påminnelse om de inte hör av sig. Vid högvinst har man cirka tre månader på sig att göra sitt vinstval.

 

Berättat för: Chi An Gramfors Englund  
Foto: Edel Puntonet

 

  • Vinnare bil värde 300 000 kronor

  • Namn: Stefan Lundmark
  • Ålder: 60 år
  • Bor: Vindeln, Västerbotten
  • Gör: Svarvare på verkstad som tillverkar skogsmaskiner
  • Familj: Två utflyttade söner
;