Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Ronny snurrade på Jackpotthjulet för mamma Maj-Britt

– Det är min 90-åriga mamma Maj-Britt som har vinnarlotten och jag fick vara hennes ombud här vid Jackpotthjulet. Jag snurrade hem hela 1,5 miljoner kronor, så mamma är nöjd. 

– Mamma och far, som är 92 år, har sagt att de ska köpa en robotgräsklippare och lägga in nytt golv i köket. Det tycker jag är en härlig inställning hos några som är i deras ålder, att tänka framåt. Dessutom har de sagt att de ska ge sina fyra barnbarn och deras familjer en slant.

Bli en vinnare du medKöp en Kombilott
Det har blivit både större och mindre vinster genom åren

– Mamma har haft två Kombilotter i 35 år, och särskilt den ena lotten har hon haft osedvanlig tur med. Det har blivit både större och mindre vinster genom åren.

– När Kombispel ringde till mamma hemma i Skåne och berättade att hon vunnit, var hon först väldigt misstänksam. Och det med rätta tycker jag, det är många skurkar som försöker lura äldre människor. Men när hon sedan fick brev från Kombilotteriet vågade hon tro att det var sant – och först då berättade hon för oss i familjen om vinsten.

 

Foto: Peter Knutson

 

;