Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Per-Eric kammade hem Jackpotten

Det händer bara andra

I höstas var Per-Eric sugen att gå på bio varav han surfade in på SF och började kolla utbudet. Där möttes han inte bara av nya filmer utan också ett erbjudande från Kombilotteriet där man fick två biobiljetter tillsammans med en lott. Varför inte, tänkte Per-Eric och nu, några månader senare gjorde just det klickköpet honom till miljonär!

– Jag var helt chockad, jag trodde aldrig detta skulle hända mig. Jag ringde min flickvän och hon förstod inte heller. Allt kändes helt otroligt, säger en glad Per-Eric när han anländer till Stockholm för att snurra på Jackottpotthjulet.

Det var en vanlig fredagsförmiddag på kontoret för Per-Eric, där han jobbar som ekonom när telefonen ringde med ett nummer han inte kände igen. När han förstod att han var Kombilotteriets senaste Jackpottvinnare visste han inte hur han skulle reagera. Han är redan garanterad 1 miljon men det kan bli upp till 3. Redan innan snurren har han bra koll på vad han vill göra för pengarna.

– Jag har en del lån på huset jag vill betala av. Sen en ny bil kanske och en resa, vad sägs om Bali, säger han och skrattar tillsammans med sin flickvän som också följt med till Stockholm för att vara med på Jackpottsnurren. 

Även om man tror att det aldrig händer en själv så ska ju någon vinna, och denna gången var det jag

För Per-Eric var det bara en ren slump att han köpte en lott i höstas.

– Jag ville bjuda ut tjejen på bio och då dök Kombilotteriets banner upp i mitt flöde. Jag tyckte det lät billigt med en lott tillsammans med två biobiljetter så jag klickade hem det, jag trodde verkligen aldrig att jag skulle vinna såhär stort bara av just det klicket! Han fortsätter.
– Även om man tror att det aldrig ska hända en själv så är det ju faktiskt någon som ska vinna. Och denna gång var det jag!

Efter mingel med Kombilotteriets anställda är det dags för Per-Eric att snurra på hjulet. Alla hejar på och efter några snurr stannar Jackpotthjulet på hela 1 100 000 kronor.

– Wow, 100 000 kronor mer än det jag var garanterad, jag är så glad! säger en lycklig Per-Eric och kramar sin flickvän.

Foto: Malin Bondeson

 

Bli en vinnare du medKöp en Kombilott
  • Vinnare av 1 100 000 kronor

  • Namn: Per-Eric
  • Ålder: 29
  • Bor: Linköping
  • Gör: Ekonom
  • Familj: Sambon Lisah
;