Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Marianne fick sitt livs överraskning

Till slut blev det vår tur

– När jag fick reda på att vi vunnit en miljon trodde jag först att det var någon som lurades. Det är inte sånt man räknar med. För säkerhets skull ringde jag till Kombilotteriet och fick bekräftat att det stämde.

– Jag och min sambo Sten Åke gick ut och åt för att fira vinsten. Vi delar på lotten och förstås också på vinsten.

– Jag hade tänkt sluta med lotterna men han övertalade mig att fortsätta, och det var ju för väl. Till slut blev det vår tur.

– Sedan bestämde vi oss för att ge en slant till barn och barnbarn. Vi är gamla och de har mer nytta av pengarna än vad vi har. Men nu kan vi i alla fall göra slag i saken och lägga om taket på huset där vi bor. Det hade vi tänkt göra ändå, men nu får planerna lite extra skjuts.

– Vi hoppas kunna bo kvar länge i vårt fina hus som har en fantastisk utsikt över vackra Sunne i Värmland, Selma Lagerlöfs och Göran Tunströms hemtrakter. Men tomten är brant, så vi brukar ta hjälp med gräsklippningen. Nu kanske vi tar hjälp av en trädgårdsmästare också. Och kanske unnar oss ett besök på Selma Spa.

 

Berättat för: Jonas Rehnberg
Foto: Anders Lipkin

  • Vinnare 1 miljon kronor i Kombilotteriet

  • Namn: Marianne Thudén
  • Ålder: Fyller 86 år
  • Bor: Sunne, Värmland
  • Gör: Pensionär sedan många år
  • Familj: Sambo, barn och barnbarn