Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Maria vann en sprillans ny bil i Kombilotteriet

Nu blir det gasen i botten!

– Jag fick hem ett jättesnyggt brev med mitt namn i fina bokstäver, där det stod att jag vunnit en bil, båt eller husvagn värd 300 000 kronor.

– Först trodde jag det var ett skämt och blev jättechockad. Jag stod länge i hallen, till slut var jag tvungen att sätta mig ned. Sedan ringde jag kundservice för att kolla att det stämde – och så ringde jag pappa, som blev lika chockad som jag.

– Jag har aldrig vunnit något förut, och jag har inte varit med så länge i Kombilotteriet, vilket gör det lite extra kul.

Skönt att ha en bil man kan lita på

– Eftersom jag har en Toyota från 1988 valde jag en ny bil, en svart Volvo V60. Jag har två barn och vi är ofta ute och åker – både till fjällen och på skidturer. Nu blir det ännu roligare att åka på bilturer, när vi har mer bagageutrymme och slipper sitta som packade sillar. Barnen blev jätteglada när jag berättade om vår nya bil.

– Häruppe har vi vinterväglag minst sex månader om året, med renar och älgar som korsar vägen. Då är det skönt att ha en bil man kan lita på och jag har aldrig ägt en fabriksny bil förut.

– Jag ska själv hämta bilen hos återförsäljaren i Stockholm, tänkte passa på att göra en liten utflykt och känna på min nya bil. I sommar ska vi bila till Hallstahammar och hälsa på barnens farmor och farfar.

 

Berättat för: Jonas Rehnberg 
Foto: Tomas Bergman

  • Vinnare bil 300 000 kr Kombilotteriet

  • Namn: Maria Wikström
  • Ålder: 33 år
  • Bor: Boden
  • Gör: Personaladministratör på ett bolag som sysslar med personlig assistans
  • Familj: Två barn, Elin, 9 och Erik, 8
;