Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Fiskefantasten håvade in drömvinsten

Trodde först att det bara var reklam jag fått

– Jag stod och pratade i telefon och lagade mat när jag öppnade brevet, trodde först att det bara var reklam jag fått. Men jag fick lägga på och stänga av spisen och gå och sätta mig. Det var så omtumlande. Jag läste igenom brevet ordentligt och blev givetvis jätteglad.

– Tidigare har jag vunnit småvinster på 200 kronor och då har jag fått ett mejl, så jag trodde inte kuvertet skulle innehålla något speciellt. Det första jag gjorde var att ta en bild av vinstbrevet och skicka till mina närmaste vänner. De började ringa väldigt snabbt och säga att de ville följa med ut och fiska. Vi har ett gemensamt fiskeintresse allihop.

Bli en vinnare du medKöp en Kombilott
Hittills har jag bara haft småbåtar till insjöfiske

– Jag valde ut en Uttern S57, den passar bra till fiske och jag har inte planerat några resor i övrigt med båten. Den kommer passa bra på öppet hav. Hittills har jag bara haft småbåtar till insjöfiske. Den här är lite rejälare kan man säga, det är mycket välkommet.

 

Foto: Tommy Whitfeldt

  • Vinnare båt värde 300 000 kronor

  • Namn: Lennart Mauritzon
  • Ålder: 47 år
  • Bor: Hullaryd
  • Gör: Ombudsman på Fastighetsanställdas förbund
  • Familj: Två tonårssöner
;