Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Lennart delade vinsten med barnen

Jag har aldrig vunnit någon riktig storvinst i hela mitt liv

– Jag trodde först att det hela var en bluff. För att ta reda på hur det låg till ringde jag till Kombilotteriet och kom fram till kundservice. Jag sade mitt kundnummer, varpå hon i andra änden av luren sa: ’Nämen, grattis!’

– Då började det gå upp för mig att det nog var sant och vi blev väldigt glada, jag och hustrun. Jag har aldrig vunnit någon riktig storvinst i hela mitt liv.

– Vi bjöd över dottern och sonen och de undrade vad det var frågan om. Sedan sa de: ’Är det sant? Är det sant?’, och de blev såklart väldigt glada när vi berättade att vi skulle dela vinsten med dem. Det kom väl till pass för barnen, som har köpt varsitt hus nyligen.

– Själv kommer jag rusta skorstenen och blir det pengar kvar så renoverar jag källaren också. Vi har också planer på en resa i höst, men har inte bestämt vart vi ska åka än. Kanske blir det Berlin.

 

Berättat för: Chi An Gramfors Englund
Foto: Stéfan Estassy

  • Vinnare 1 miljon kronor

  • Namn: Lennart Jansson
  • Ålder: 74 år
  • Bor: Gävle
  • Gör: Pensionär sedan tio år. Innan dess jobbade jag med fartyg. Har velat jobba med båtar ända sedan jag var liten och det har jag fått göra hela livet
  • Familj: Hustru, dotter och son
;