Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Lars har vunnit guld tidigare – men aldrig i ett lotteri

Jag höll vinsten lite hemlig först

– Jag har vunnit SM-guld i brottning och kommit sexa i VM, men aldrig vunnit på lotteri. Så när jag fick brev om vinsten från Kombilotteriet blev jag lite chockad och trodde först det handlade om reklam.

– Sedan läste jag det igen, började räkna nollor och tänkte ’det måste vara något fel, det kan ju inte stämma’. Så jag ringde lotteriet och fick det bekräftat.

– Jag höll vinsten lite hemlig först. Här i Osby vet de flesta vem jag är eftersom jag brottats på elitnivå i fjäder- och lättvikt. Jag har flera SM-medaljer, varav ett guld från 1970, en sjätteplats från VM i Edmonton, en sjundeplats i EM, ett NM-silver och en förnominering till München-OS 1972.

Det är skönt att resa utan att behöva vända på varje krona

– Vinsten kom jättelägligt. Vi kunde åka till Sardinien med en av våra döttrar och hennes man. I höst åker vi till Spanien med vår andra dotter. Det är skönt att resa utan att behöva vända på varje krona. Och att kunna gå på restaurang här hemma i Sverige när man känner för det.

– Det känns också bra att ha en reserv hela tiden. Om något skulle gå sönder vet man att man har råd att fixa det.

 

Berättat för: Jonas Rehnberg 
Foto: Johan Lindvall

  • Vinnare 1 000 000 kr i Kombilotteriet

  • Namn: Lars Borg
  • Ålder: 74 år
  • Bor: Osby i Skåne
  • Gör: Har jobbat som golvläggare och vaktmästare. Nu pensionär.
  • Familj: Fru, två döttrar, fem barnbarn.
;