Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Kristina vann storvinst i Kombilotteriet

Trodde inte det skulle bli fler storvinster här

– Jag fick ett mejl om att gå in och rätta mina lotter och såg sen att jag vunnit både 200 kronor och 300 000 kronor på en av lotterna. Jag trodde inte att det var sant, trodde det bara inte! Jag fick ringa in för att kontrollera att det verkligen var sant och det var det – helt otroligt.

– Det har landat nu att jag vunnit, tycker jag. Jag fick välja mellan bil, båt eller husvagn och jag valde en bil. Nu gäller det bara att välja vilken Volvomodell det blir. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu, men jag tror att det blir en Volvo V40. Jag har i dag en Saab, men byter ut den och sedan ska väl den nya bilen rulla många år framöver.

Jag kunde aldrig tro att jag skulle vinna en sådan högvinst

– Det kommer att bli en del småresor, bland annat till mitt fritidshus i Dalarna och så åker jag och dansar ganska mycket, bland annat i Västerås och Eskilstuna.

– Jag har inte firat min vinst ännu, bara talat om det för barnen och några vänner. Det blir nog någon typ av firande när bilen kommer. Vinster på 200 kronor dimper ner ibland men jag kunde aldrig tro att jag skulle vinna en sådan högvinst.

– Det var en väninna som vann en miljon i Kolbäck för tre år sedan, så jag trodde inte att det skulle bli fler storvinster här, men så kom det en till!

 

Berättat för: Chi An Gramfors Englund 
Foto: Dan Lindberg

  • Vinnare bil 300 000 kr Kombilotteriet

  • Namn: Kristina Edlund
  • Ålder: 68 år
  • Bor: Kolbäck
  • Gör: Dans, promenader, vattengympa, boule, resa, läsa (romaner och deckare)
  • Familj: Änka. Särbo, två döttrar och tre barnbarn
;