Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Jag har bra slutnummer på mina lotter!

Nu kunde jag välja grejer från Elgiganten och Mio

Kerstin trodde inte sina ögon först när hon såg att hon vunnit. Hon kontrollerade därför adressen flera gånger, för att se att vinst-brevet verkligen kommit rätt.

– Det lustiga är att jag vann bara några dagar efter det att vi pratat om att vi skulle vilja ändra lite i köket, vardagsrummet och sovrummet. Och så kom det bokstavligen som ett brev på posten!

– Drömmen vi hade slog in direkt. Nu kunde jag välja grejer från Elgiganten och Mio, jag valde att ta 15 000 kronor på båda ställena. Jag har hämtat en spis, diskmaskin och fläkt till köket och en divansoffa med schäslong till vardagsrummet är på väg.

Drömmen vi hade slog in direkt

– Till sovrummet har jag köpt en sänggavel som jag kan luta mig mot och ett sidobord. Jag funderar på att kanske köpa ett par sängbord också. Då har jag ändå lite kvar att göra av med.

– Det är första gången jag vinner så stort men jag har vunnit småvinster varje vecka på de två lotter jag köpte i somras. Även samma vecka som jag vann den stora vinsten. Helt underbart. Jag har bra slutnummer på mina lotter!”

 

Berättat för: Chi An Gramfors Englund 
Foto: Per Eriksson

  • Vinnare Kombilotteriet 30 000 kronor

  • Namn: Kerstin Valldén
  • Ålder: 60 år
  • Bor: Bäckan, Djurmo, Dalarna
  • Gör: Frukostvärdinna på kursgård
  • Familj: Särbo