Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Holger trodde det var ett skämt

Allt över miljonen är en bonus

Holger fick sitt livs besked när han öppnade posten en helt vanlig sommardag. Det var ett brev från Kombilotteriet och det stod att han var en Jackpottvinnare och kunde vinna upp till 3 miljoner kronor.

– Jag öppnade brevet när min sambo och hennes väninna var med. De sa att det måste vara något skämt. 
– Du måste ringa och kontrollera att det verkligen stämmer! berättar sambon Irene med ett leende.

Och visst stämde det! Holger skulle få åka till Stockholm och snurra på Jackpothjulet och en fredag i slutet på augusti var det dags. Holger var garanterad 1 miljon med chans att vinna upp till 3 miljoner kronor, och oavsett vinst skulle det inte bli några sura miner.
– Jag är så nöjd oavsett vad det blir. Allt över en miljon är en bonus, men blir det en miljon är det helt strålande. För oss är det mycket pengar!

Se film från dragningen
De här pengarna kommer verkligen helt perfekt!

Holger fick faktiskt snurra på hjulet två gånger, eftersom han den första gången hamnade på ett av de åtråvärda guldfärgade fälten. Det betyder att en ny snurr står på tur där den lägsta vinsten höjdes från 1 miljon kronor till 1,5 miljoner kronor. En märkbart tagen Holger fick återigen trycka på stoppknappen till hjulet och denna gång stannade det på 1,5 miljoner kronor. Hela 50 % mer än vad han var garanterad från start. Och det fanns ett knep bakom storvinsten.
– Mitt turnummer är 16, det finns med i mitt lottnummer också. Så jag blundade och räknade till 16 båda gångerna innan jag stannade hjulet, berättar Holger.

Pengarna kommer i rättan tid för paret.
De här pengarna kommer verkligen helt perfekt! Vi ska till USA nästa år, den resan är redan inplanerad och sen ska vi renovera lite hemma också. Resten av pengarna ska vi nog spara. 

Foto: Malou Winter

Bli en vinnare du medKöp en Motorlott
  • Vinnare av 1 500 000 kronor i Jackpotten

  • Namn: Holger
  • Ålder: 70 år
  • Bor: Orsa
  • Gör: Nybliven pensionär
  • Familj: Sambo