Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Vinstlyckan slog ner – två gånger!

Jag har haft lite tur kan man säga. Det är inte klokt

Hans har haft turen att vinna stort, inte bara en, utan två gånger! Det fantastiska beskedet kommer oväntat, men såklart mycket välkommet.

– Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag vann faktiskt högvinsten på 250 000 kronor 1989, så jag har haft lite tur kan man säga. Det är inte klokt. Det var exakt samma tid på året, sista veckan på semestern.

– Det känns bra att ha vunnit en bil, men vi har redan en och behöver inte en ny. Vi kommer i stället att sälja bilen och lägga pengarna på en husbil. Vi vet inte exakt vilken modell det blir ännu, men vi har varit ute och tittat lite, och jag tror det blir en Adria. Vi har inte bestämt vart vi ska åka någonstans med husbilen, det får vi se när vi fått hem den.

Kanske kan jag använda husbilen till att åka och jaga

– På fritiden ägnar jag mig åt jakt och fiske. Jag jagar allt, älg och rådjur och eftersom jag bor precis vid havet blir det att man är där en del och fiskar också. Men jag är mest intresserad av jakten. Kanske kan jag använda husbilen till att åka och jaga.

– Vi har inte haft husbil innan, fast vi har tänkt på det en längre tid och så kom den här chansen, vilket passar perfekt. Jag har inte smält det hela riktigt än.

 

Berättat för: Chi An Gramfors Englund 
Foto: Jörgen Ragnarson

  • Vinnare bil värd 300 000 kronor

  • Namn: Hans Karlsson
  • Ålder: 63 år
  • Bor: Senoren utanför Karlskrona
  • Gör: VVS-montör
  • Familj: Fru och två söner
;