Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Hannu trodde inte på att han vunnit

Jag har kunnat köpa en ny bil, det blev en Nissan Qashqai

– Jag har knappt fattat det än. Trodde inte på det först, utan tänkte att det var någon som skojade med mig. Men sedan kontrollerade jag mitt nummer och när jag fick ett grattisbrev förstod jag att det var på riktigt.

– Min reaktion var ganska sansad, jag hoppade inte upp i taket eller så, men det är mycket skoj att ha vunnit.

– Jag har kunnat köpa en ny bil, det blev en Nissan Qashqai. Tänkte att det var bäst att köpa en mer robust variant.

Jag har knappt fattat det än

 

– Annars har jag inga speciella planer för pengarna. Jo, jag ska byta fönster som blivit lite väderbitna här i radhuset. Jag kommer inte göra någon jordenruntresa, men tänker hälsa på syrran i Finland till våren. Det var ett par år sedan jag var och hälsade på. Brukar köra till Stockholm och ta båten över. Kanske att jag uppgraderar hyttklassen, ska fundera på det.

– Jag har inte vunnit några stora vinster tidigare, bara saker för 200 kronor, men jag vann 1 000 kronor i ett annat lotteri veckan innan jag vann en miljon i Kombilotteriet, det var lustigt. Det är inte så många som vet om att jag har vunnit, men de närmaste grannarna har gratulerat mig.

 

Berättat för: Chi An Gramfors Englund 
Foto: Martin Lindeborg

  • Vinnare 1 miljon kronor

  • Namn: Hannu Viitanen
  • Ålder: 80 år
  • Bor: I utkanten av Malmö
  • Gör: Pensionär
  • Familj: Syster och hennes två barn och barnbarn i Finland
;