Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Nu kan jag resa vart jag vill!

Jag blev helt lamslagen när jag skulle läsa upp brevet

Med 200 000 kronor i kontanter och 100 000 kronor i presentkort hos Ving har man möjlighet att åka vart som helst i världen. Och för Gittan är den drömmen nu verklighet eftersom den vinsten föll ut på just hennes lott i Drömreselotteriet.

– När jag öppnade brevet där det stod att jag hade vunnit blev jag väldigt tyst en stund, sen ropade jag till min man som kom bort till mig. Jag blev helt lamslagen när jag skulle läsa upp brevet. Det är faktiskt en helt enorm summa. Tänk att det här händer lilla mig, det är helt makalöst!

Gittan har varit med i Drömreselotteriet sedan starten och har vunnit lite mindre vinster under hela tiden. Men sommaren 2016 blev det en helt ny typ av vinst och vinsten hamnar helt rätt – hos det reseälskande paret Åke och Gittan.
– Vi har gjort allt från att bo med löss i madrassen på Kreta till att promenera runt på stränderna i Thailand. Vi älskar verkligen att resa, berättar Gittan.

Nu kan vi resa vart vi vill!

Vad det blir av denna vinst har paret inte bestämt än.
– Jag tycker det vore roligt att åka på lite kortare resor, weekendresor och liknande. Men Åke vill vara borta i minst två veckor åt gången. Något ska vi nog kunna enas om, det är trots allt ett väldigt trevligt problem att ha. Nu kan vi resa vart vi vill!

Och vad som händer med lotten är det inget snack om...
– Den behåller jag, absolut! Den ger jag aldrig upp.

Foto: Malou Winter

Bli en vinnare du medKöp en Drömreselott
  • Vinnare av 300 000 kronor

  • Namn: Gittan
  • Ålder: 70 år
  • Bor: Örnsköldsvik
  • Gör: Pensionär
  • Familj: Maken Åke