Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Esko trodde han vunnit 7 500 – men hade missat en nolla!

Hyfsat glad blev jag, och överraskad

– När jag först läste brevet från Kombilotteriet tyckte jag det stod att jag vunnit 7 500 kronor på Kombispels nya lotteri Extralotteriet.

– Det var ju bra, tänkte jag, för min katt skulle till veterinären samma dag och då skulle pengarna komma väl till pass. 

– Sedan läste jag en gång till och såg att jag missat en nolla. Det stod ju 75 000 kronor i brevet. Tjoho! Hyfsat glad blev jag, och överraskad. Det här är ju något jag drömt om men inte trott jag skulle få uppleva.

 

Bli en vinnare du också Köp din lott
Vinsten gör att jag kan få en liten guldkant på tillvaron

– Jag har inte funderat så mycket på vad jag ska göra med pengarna, det är så nytt alltsammans.

– Men jag går ju i pension nästa år, det har varit bestämt sedan länge, och vinsten gör att jag kan få en liten guldkant på tillvaron. Och så ska jag bygga en ny ’pensionärskuvös’ på mitt hus. Den gamla har gjort sitt. 

– Dessutom är det bra att ha en buffert om min katt envisas med att fortsätta slåss och med det hamna hos veterinären titt som tätt.

 

Berättat för: Inger Sundelin 
Foto: Philippe Rendu

  • Vinnare 75 000 kr i Extralotteriet

  • Namn: Esko Pakarinen
  • Ålder: 61 år
  • Bor: Iggesund
  • Gör: Jobbar på Iggesunds bruk sedan 43 år
  • Familj: Katten ”Katten”