Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Érica trodde någon drev med henne

Det var helt sanslöst

– Jag vann en miljon på Kombilotteriet för tre år sedan och det var helt sanslöst – jag trodde inte det var sant utan att någon drev med mig.

– Jag har en stor familj med sex barn, varav fyra bor kvar hemma. Nu kunde jag köpa studsmattan som barnen önskat sig i flera år, och en pool. Sedan bokade vi en resa till Danmark för att gå på Legoland.

– Det kändes så bra att jag kunde göra så mycket för barnen – och för min älskade bil, en Dodge Coronet från 1959. Nu kunde jag renovera kylaren, baksätet, växellådan och byta bladfjädringen där bak.

Vi har varit på Malta, Cypern, i södra Turkiet och i år blir det södra Spanien

– Jag kunde också betala bort topplånet på huset och på det viset sänka min månadskostnad. Nu kan jag dessutom lägga undan pengar.

– Tre år efter vinsten finns det inte jättemycket pengar kvar, men det finns en del. I sommar åker jag på mamma-semester med en väninna, utan barn. Vi har varit på Malta, Cypern, i södra Turkiet och i år blir det södra Spanien.

 

Berättat för: Jonas Rehnberg 
Foto: Peter Knutson

  • Vinnare 1 000 000 kr i Kombilotteriet

  • Namn: Èrica Molin
  • Ålder: 48 år
  • Bor: Sorunda i Sörmland
  • Gör: Jobbar som bussförare. Intresserad av Amerikanska bilar och att snickra: ”Jag har byggt huset själv.”
  • Familj: Man och sex barn
;