Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Kim vann sitt livs drömresa

Jag gick in och rättade lotten på hemsidan och bara satt och gapade…

Biobiljetterna blev värda en förmögenhet. När Kim kollade på internet efter biofilmer att se på upptäckte han erbjudandet; Gå med i Drömreselotteriet och få två biobiljetter på köpet. Han nappade och blev direkt en chockad vinnare av drömvinsten – 100 000 kronor på Ving och 200 000 kronor kontant.

Det var i början på januari som Kim köpte sin första lott i Drömreselotteriet. På köpet fick han två biobiljetter vilket var de som lockade från första början.

­– Ja, alltså jag spelar aldrig, brukar aldrig köpa lotter eller någonting. Men jag tyckte erbjudandet var så bra så jag tänkte varför inte? Berättar Kim.

Han vann alltså på sin första lott och inte nog med det, den första dragningen.

– Jag trodde verkligen det var ett skämt! Jag gick in och rättade lotten på hemsidan och bara satt och gapade… Trodde datorn hade hängt sig när den stannade på drömresevinsten. Jag var tvungen att ringa kundtjänst, jag tror jag ringde 10 gånger och frågade samma sak, skrattar Kim. 

Funderar på att åka till Sydafrika, eller någonstans att dyka.

Han fortsätter.

– Det är så surrealistiskt att vinna på första dragningen, man tror ju det är fejk.

Men efter ett tag förstod han att det varken var fejk eller ett skämt och då började tankarna spinna på resor och vad han ville göra med kontanterna.

– Det är ju verkligen en drömvinst! 100 000 kronor på en resa, wow! Jag och min fru Clare funderar på att åka till Sydafrika, eller någonstans att dyka. Kontanterna har redan gått till en renovering av badrummet i vår lägenhet, helt perfekt.

När vi frågar Kim vad han tycker om Drömreselotteriet skiner han upp och svarar:

– Helt enkelt bäst!

 

Foto: Malin Bondeson
Text: Malou Gudmundsson

Bli en vinnare du medKöp en Drömreselott
  • Vinnare 300 000 kronor

  • Namn: Kim Okfors
  • Ålder: 31 år
  • Bor: Göteborg
  • Gör: Fiskare på Swedish Seamen's Service
  • Familj: Fru Clare
;