Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Cecilia vann en ny bil i Kombilotteriet!

Jag ville bara avsluta samtalet

– Jag är ärligt talat urless på alla ­oönskade säljsamtal som stör mig hela ­tiden. Så när ännu ett okänt nummer ringde blev jag verkligt irriterad. Jag svarade snäsigt att jag inte var intresserad när kvinnan i luren påstod att jag hade vunnit en bil.

– Vid det här laget är man ju luttrad och vet att det bara är något lurt med de där samtalen. Så när kvinnan fortsatte att tjata om bilen och inte tycktes förstå att jag ville avsluta samtalet, tappade jag tålamodet och blev otrevlig. Det var inte förrän hon sa åt mig att titta på en kort film från Kombispels senaste dragning som misstaget gick upp för mig. Vilken chock! Jag blev gråtmild och bad hundra gånger om ursäkt.

Vilken chock! Jag blev gråtmild och bad hundra gånger om ursäkt

– Trots att jag älskar Volvo kommer jag att sälja min miljöbil direkt när jag får den. Pengarna från försäljningen ska gå till att renovera kök och badrum. För ett år sedan flyttade jag in i en ny lägenhet och det här är något jag verkligen vill och behöver göra.”

Foto: Dan Lindberg

Bli en vinnare du medKöp en Kombilott
  • Bilvinnare 300 000 kronor

  • Namn: Cecilia Grahn
  • Ålder: 53
  • Bor: Örebro
  • Gör: Jobbar som kurator
  • Familj: En dotter på 28 år