Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Skojade om en resa till Maldiverna – sen blev hon miljonär

1802-Berit.jpg

Berit har varit med i lotteriet sen starten och har alltid varit mycket nöjd med varuvinsterna, inte kunde hon ana att hon en helt vanlig fredagsmorgon skulle bli miljonär. Hon skulle precis gå in i duschen när telefonen ringde och berättade att hon nu var en miljon kronor rikare.

– Jag blev helt chockad, det kändes så overkligt, berättar en glad Berit när Kombilotteriet hälsar på för att lämna över hennes gigantiska miljoncheck.

Men Berit har varit med i lotteriet  länge och var redan mycket nöjd med sina påslakan hon vann för bara några veckor sedan.
– Jag har varit med i lotteriet sen det startade, tror det är upp mot 30 år snart. Under alla år har jag vunnit många fina varuvinster, bland annat ett påslakan som var så fint. 

En del av pengarna kommer jag ge till mina barn

Vad en del av pengarna kommer gå till har hon redan funderat ut.
– En del av pengarna kommer jag ge till mina barn. Sen har vi ju den där resan till Maldiverna, säger hon och skrattar. Hon fortsätter
– När jag fyllde 50 år skojade jag tillsammans med mina döttrar att jag skulle bjuda alla på en resa till Maldiverna. Detta skämt spred sig över hela Norrtälje, folk trodde verkligen det var sant. Nu kanske det inte är ett skämt längre.

Hur hon ska fira sin miljonvinst har hon inte bestämt än, men den ena dottern flikar in.
– Fira, det ska vi verkligen göra!

Bli en vinnare du medKöp en Kombilott
  • Vinnare 1 000 000 kronor

  • Namn: Berit
  • Ålder: Pensionär
  • Bor: Norrtälje
  • Gör: Pensionär
  • Familj: Make och två vuxna barn