Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Arne har ingen brådska att göra av med pengarna

Jag brukar inte ha någon större tur med spel och lotter

– Jag har faktiskt inte riktigt hunnit smälta vinsten ännu. När jag fick brevet så trodde jag knappt att det var sant så jag ringde och kollade att allt stämde. Och det gjorde det.

– Det är otroligt att jag skulle vinna så här mycket pengar. Jag brukar inte ha någon större tur med spel och lotter, som mest har det blivit några tusenlappar på stryktipset.

– Jag är ju jätteglad för det här såklart. Och barnen också. De säger att nu pappa kan du äntligen unna dig lite grann.

Gå med i Motorlotteriet

– Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för pengarna, och det är ju faktiskt ingen brådska att bestämma det. Jag menar, pengarna bränns ju inte där de sitter nu.

– Någon bil tror jag inte att det blir, jag är så pass gammal nu så jag behöver ingen ny bil. Dessutom är jag nöjd med den jag har, en Skoda Octavia som jag köpte ny 2003.

– Men jag har gett mina barn lite pengar och så ska jag renovera köket i min lägenhet. En av mina söner och ett barnbarn ska hjälpa mig

 

Berättat för: Inger Sundelin  
Foto: Gunta Podina

  • Vinnare 1 000 000 kr i Motorlotteriet

  • Namn: Arne Hellström
  • Ålder: 79 år
  • Bor: Nyköping
  • Gör: Pensionär. Brukar spela minigolf och boule tillsammans med ett gäng andra pensionärer.
  • Familj: Tre vuxna barn, sex barnbarn.
;