Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Ann-Christine blev miljonär!

Ann-Christine skulle precis möta upp sina barnbarn för en mysig fredagskväll när telefonen ringer. Fredagsmyset byttes ut mot miljonchocken, för denna fredag blev hon miljonär!
Men hur ska jag fira det här?

I 10 år har Ann-Christine varit med i Kombilotteriet, hon har två lotter och är mycket medveten om att varje fredag så är det någon som vinner miljonen. Något hon inte hade räknat med var att denna fredag var det hennes tur.

– Vad säger du? Har jag vunnit EN MILJON?

Bli en vinnare du medKöp en Kombilott
Nu måste jag ringa familjen och berätta

Ann-Christine tror inte sina öron när en representant från Kombilotteriet ringer henne när hon är på väg hem från jobbet.

– Men jag är i chock!! Hur kan jag ha sådan här tur? Jag är precis på väg och ska ha fredagsmys med mina barnbarn, det här skulle bli en lugn kväll, skrattar hon och fortsätter.

– Hur firar man det här? Jag kan inte förstå att det är sant.

Efter ett tag när chocken lagt sig börjar hon fundera på vad hon vill göra för pengarna.

– Ja, alltså jag har ju lån på huset och sen måste jag ju resa! Någon fantastisk resa blir det. Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant, nu måste jag ringa familjen och berätta!

 

Text: Malou Gudmundsson
Foto: Tuana Aziz

  • Vinnare 1 miljon kronor

  • Namn: Ann-Christine Ljungberg
  • Ålder: 63 år
  • Bor: Skövde
  • Gör: Arbetar inom kommunen
  • Familj: Barn och två barnbarn
;