Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Åse-Gun vann stort – på sin extralott

1802-Asegun-Ahslund.jpg

– Det var helt överväldigande. Jag brukar inte ha speciell tur, det är oftast nitlotterna jag får, eller bara småpotatis.

– Det som var så märkligt med det hela var att jag vann bilen på en lott som i sin tur var en vinst i Kombilotteriet. Alltså, jag vann en vinst på Kombilotteriet på 200 kronor och när jag valde bland vinsterna ville jag inte ha någon vas eller så, i stället tänkte jag att jag slår till på en lott i Motorlotteriet. Och så vann jag den här storvinsten!

Jag ser lite detta som chansen att komma i väg och uppleva livet på landet igen

– Jag har haft en del fantasifulla tankar om att köpa en liten skåpbil och hitta ett ställe på landet där jag kan ha höns. Med ”en handfull” höns skulle man behöva en sådan där bil.

– Jag har fina barndomsminnen från Danmark. Hos mormor och morfar, och senare på min mosters och morbrors gård, fick jag hjälpa till med hönsen. Jag ser lite detta som chansen att komma i väg och uppleva livet på landet igen.

 

Berättat för: Chi An Gramfors Englund 
Foto: Kamilla Kraczkowski

  • Vinnare bil värde 300 000 kronor

  • Namn: Åse-Gun Åhslund
  • Ålder: 65 år
  • Bor: Uppsala
  • Gör: Pensionär med många arbetsuppgifter
  • Familj: Min mor som snart fyller 95, tre systrar och dotter med familjer
;