Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

”Kanske åker vi till Vietnam”

Till sist förstod jag att det var sant

– Jag fick ett telefonsamtal när jag satt i bilen. En kvinna sade att hon ringde från Kombispel och att jag hade vunnit högsta vinsten, en miljon kronor. Först trodde jag hon försökte lura mig, men till sist förstod jag att det var sant. Jag blev så glad att jag sade att jag älskade henne!

– Den här lotten har jag haft sedan 1998, först tillsammans med min pappa och sedan han gick bort har jag haft den själv.

– Det har inte varit några vinster, förutom några små, så jag tyckte det var lika bra att gå ur Kombilotteriet. Jag hade till och med lagt fram pappren med telefonnumret till kundservice, men hur det nu var så ångrade jag mig. Och samma eftermiddag fick jag besked om miljonvinsten. Fantastiskt!

Bli en vinnare du ocksåGå med i lotteriet
Jag och min fru har inte hunnit bestämma vad vi ska göra för pengarna

– Jag och min fru har inte hunnit bestämma vad vi ska göra för pengarna, mer än att det ska bli en långresa till våren. Kanske åker vi till Vietnam. Vi har varit där en gång tidigare och tycker det är kanonfint.

– Vi tycker båda om att resa och brukar göra en långresa varje år. Vi har bland annat varit till Dominikanska republiken och Thailand, och flera gånger i Grekland.

 

Berättat för: Inger Sundelin
Foto: Patrik Olsson

  • Miljonär i Kombilotteriet

  • Namn: Thore Johansson
  • Ålder: 64 år
  • Bor: Vara
  • Gör: Pensionär, men arbetar extra i butik. ”Bara för att det är skoj.”
  • Familj: Fru, två vuxna barn, tre barnbarn, 2, 3 och 4 år