Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Susanne fick det oväntade samtalet

Jag får gåshud när jag tänker på det

– Jag var hos IT-avdelningen med min trasiga dator när telefonen ringde. Jag gick ut i korridoren och svarade – och när jag kom tillbaka till mina kollegor igen var jag miljonär!

– Det var nog det ovanligaste telefonsamtal jag fått i hela mitt liv, jag får gåshud när jag tänker på det. Även om jag alltid har drömt om en storvinst känns det overkligt när det verkligen händer.

Bli en vinnare du ocksåKöp din lott
Kommer att kunna unna mig lite nu och i framtiden

– Faktum är att jag inte riktigt vågade tro på att jag vunnit, så jag ringde tillbaka till Kombispel och kontrollerade om det stämde. Och det gjorde det. Sedan ringde jag min man. Han blev först helt tyst, sedan frågade han om jag ljög.

– Pengarna kommer att komma väl till nytta. Det finns många hål att stoppa dem i, och för mig som inte har så många år kvar till pensionen känns det fint att veta att jag kommer att kunna unna mig lite nu och då också i framtiden. Självklart ska vi göra något trevligt tillsammans med våra barn och barnbarn också.

– Och vet du, när jag kom hem väntade champagne och rosor från min man.

 

Berättat för: Inger Sundelin 
Foto: Mats Erlandsson

  • Miljonvinnare Kombilotteriet

  • Namn: Susanne Larnebo
  • Ålder: 60 år
  • Bor: Västerås
  • Gör: Arbetar på en ekonomiavdelning
  • Familj: Man, två vuxna döttrar och fem barnbarn