Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Siv gick från otur till storvinst!

Jag vågade inte riktigt tro att det var sant

– Jag hade en himla otur på min och min mans resa till Gran Canaria i höstas. Vi fick en sämre planerad lägenhet än vi hade beställt och där ramlade jag och bröt foten. Det var inte roligt, jag fick lägga ner alla planer på bad och promenader och mest sitta på balkongen.

– När jag kom hem och gick igenom drivorna av post som samlats under veckorna vi varit borta hittade jag ett vitt kuvert från Kombispel. Jag öppnade det och såg till min förvåning att jag hade vunnit 10 000 kronor. Jag vågade inte riktigt tro att det var sant, så jag ringde och kollade om det stämde. Och det gjorde det. Jag blev förstås jätteglad och med ens kändes allt lite bättre.

Det är härligt, speciellt för nån som jag som aldrig brukar ha tur i lotterier

– Nu är foten nästan läkt och vi ska snart åka tillbaka till San Augustin på Gran Canaria. Min man är synskadad och genom att vi alltid bor på samma hotell blir det lättare för honom att ta sig fram.

– Den här gången har vi extra fickpengar med oss. Det är härligt, speciellt för nån som jag som aldrig brukar ha tur i lotterier.

 

Berättat för: Inger Sundelin 
Foto: Theresia Köhlin

  • Vinnare Kombilotteriet 10 000 kr

  • Namn: Siv Hammarberg
  • Ålder: 87 år
  • Bor: Vallentuna
  • Gör: Pensionär
  • Familj: Man, son, tre barnbarn och två barnbarnsbarn