Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Hade bara vunnit småvinster – fram till nu

Jag förstod att det var på riktigt

– Jag satt framför datorn och rättade min lott. Precis när den sista gröna siffran kom upp så ringde ni från Kombispel och berättade att jag hade vunnit högsta vinsten. En miljon kronor!

– Eftersom jag kände igen telefonnumret förstod jag att det var på riktigt och inte någon som försökte luras. Men ändå, helt ofattbart.

– Just nu känns det mest overkligt. Det blir väl först när pengarna kommer in på kontot och jag ser alla nollorna som jag riktigt kan förstå att det har hänt. Men jag är förstås otroligt glad. Har haft min lott i många år och bara vunnit småvinster fram till nu.

 

Bli en vinnare du ocksåKöp din lott
En del slantar går till renovering av badrummet

– I dagsläget har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska använda pengarna till. Men om jag tänker efter så kommer en del slantar gå till renovering av badrummet. Det har fått en vattenskada och måste fixas till.

– Och så blir det nog en resa till soliga Spanien igen. Det är min sambos och mitt favoritland och vi har varit där flera gånger tidigare.

 

Berättat för: Inger Sundelin
Foto: Markus Pettersson

  • Miljonvinnare i Kombilotteriet

  • Namn: Per-Åke Johansson
  • Ålder: 74 år
  • Bor: Frövi
  • Gör: Pensionär efter ett långt yrkesliv som processoperatör på pappersbruk
  • Familj: Sambo