Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Mats vågade inte tro att det var sant

Det var min svärfar som fick mig att gå med i Kombilotteriet

Det är fantastiskt roligt att vinna en ny bil. Jag blev riktigt överraskad när jag fick beskedet, det är ju inget man väntar sig ska hända.

– Faktiskt var det så att jag höll vinsten hemlig ända tills jag hade fått hem bilen. Jag vågade liksom inte riktigt tro att det var sant förrän jag skrivit på papperen och sett bilen på bilfirman.

– Det var min svärfar som fick mig att gå med i Kombilotteriet. Han har haft sin lott i flera år och brukar ofta vinna småvinster, så jag tänkte att det där skulle jag också kunna vara med i.

– När det stod klart att jag vunnit åkte jag hem till svärfar och sade: ’Sätt dig ner så ska jag berätta något för dig’. ’Va, vad säger du’, sade han, ’har du vunnit en bil?’ sade han och blev alldeles förvånad han också.

Vi har inte haft någon Volvo i familjen förut så jag tyckte det skulle vara roligt att testa något nytt

– Jag valde en Volvo V40 Cross Country. Vi har inte haft någon Volvo i familjen förut så jag tyckte det skulle vara roligt att testa något nytt.

– Vi kör mycket både min fru och jag, jag i jobbet och hon pendlar många mil varje dag. Men vi gillar bilresor på fritiden också. I somras bilade vi till Lofoten. Så vackert!

 

Berättat för: Inger Sundelin 
Foto: Håkan Humla

  • Bilvinnare 300 000 kr

  • Namn: Mats Helander
  • Ålder: 53 år
  • Bor: Strömnäs, strax utanför Kramfors
  • Gör: Driftar och underhåller vägar. Intresserad av resor, skidåkning både utför och på längden
  • Familj: Fru och två vuxna döttrar