Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Margareta trodde inte det var sant först

Det verkar som att jag har flyt nu

– Jag höll på att smälla av när jag såg att jag vunnit. Vilken överraskning! Jag är så glad!

– Jag brukar inte vinna på lotterier, men faktiskt så vann jag 13 000 kronor i somras. De pengarna köpte jag en ny gräsklippare för. Och så nu, en vinst på 30 000 kronor i Kombilotteriet. Det verkar som att jag har flyt nu, det kanske blir en ännu högre vinst nästa gång, haha.

– I dag har jag varit och hämtat ut två resecheckar à 15 000 kronor. Visst, jag kunde ha köpt ett nytt kylskåp, men nej, jag vill resa.

Jag behöver inte ha något lyxhotell eller så. För mig är det viktiga att få komma ut i världen och se nya saker

– Jag älskar att resa, men har inte bestämt resmål ännu. En tanke är att åka till Sri Lanka, där jag har varit två gånger tidigare, för många år sedan. Men jag är gammal och vill inte att det ska vara för ansträngande med värme och sådant. Så jag vet inte riktigt.

– Men min förhoppning är att pengarna ska räcka till mer än en resa. Jag behöver inte ha något lyxhotell eller så. För mig är det viktiga att få komma ut i världen och se nya saker.

 

Berättat för: Inger Sundelin
Foto: Markus Pettersson

  • Vinnare Kombilotteriet 30 000 kr

  • Namn: Margareta Andersson
  • Ålder: 82 år
  • Bor: Örebro
  • Gör: Pensionär
  • Familj: Änka sedan tre år. ”Nu är min hund Molly min bästa vän.”