Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Lotta vann – lagom till pensionärslivet

Jag blev chockad

Det är en glad Lotta som stiger in i rummet där det stora Jackpotthjulet väntar. Maken Hans är också med. Ända sedan 1990 har Lotta varit med i Kombilotteriet och hittills har hon bara vunnit några småvinster. Men nu, lagom till pensionärslivet, blev det alltså storslam och chans att snurra hem tio miljoner kronor – något som inte riktigt sjunkit in ännu.

– Jag blev chockad när Kombispel kom och överraskade mig i lilla Skutskär, sådant här händer ju bara inte. Jag är så glad redan, en miljon är otroligt mycket, säger Lotta innan hon snurrar på hjulet.

En miljon är det hon är garanterad men hjulet stannar på 1,4 miljoner och hurrarop och guldkonfetti yr i luften.

Det blir kryssning, solpaneler och fika

När Lotta blivit gratulerad med check och blommor och poserat klart för fotografen får hon en stor bit tårta och sätta sig ner en stund. Hon har redan hunnit fundera på vad hon vill göra för pengarna. 

– Det blir en kryssning i Karibien med Hasse, säger Lotta som älskar att resa, och så ska vi lägga solpaneler på taket på vår stuga.

– Jag kommer nog också lägga lite mer pengar på små enkla saker. Det blir mer fika, säger hon och skrattar.

 

Text: Emma Young 
Foto: Peter Knutson

Bli en vinnare du ocksåKöp din lott
  • Vinnare Superjackpotten 1 400 000 kr

  • Namn: Lotta Mattsson
  • Ålder: 66 år
  • Bor: Skutskär, utanför Gävle
  • Gör: Pensionerad efter att ha varit lärare i 40 år
  • Familj: Maken Hans, tre barn och sex barnbarn