Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Lauri vann stort i Kombilotteriet!

Jag väntade med att berätta tills jag fått bilen

– Jag är ingen direkt vinnare. Har köpt lotter tillsammans med min pappa och min syster i 40 års tid och bara vunnit en enda gång (då inte mer än tusen kronor). Men jag hade inte varit med i Kombilotteriet så länge innan det blev en riktig vinst: en ny bil. Det är väldigt roligt!

– Jag valde en Volvo V40 som är den lite mindre modellen. Vi har redan en stor bil i familjen så det behövdes inte en till. Volvon är en bensinare medan den andra är en diesel så den tar vi på långfärderna. Men när vi åker till vår stuga sex mil utanför Pajala tar vi Volvon i alla fall varannan gång.

Gå med i Kombilotteriet
Roligt att få komma körandes i min nya Volvo och överraska dem

– Jag berättade om bilvinsten direkt för mina syskon. Jag har sju stycken och alla bor söder om Dalälven. Däremot väntade jag med att berätta för vänner och bekanta tills jag hade fått hem bilen. Jag tyckte det skulle vara roligt att få komma körandes i min nya Volvo och överraska dem.

 

Berättat för: Inger Sundelin 
Foto: Kim Kimmegren

  • Bilvinnare 300 000 kr i Kombilotteriet

  • Namn: Lauri Idebom
  • Ålder: 78 år
  • Bor: Pajala
  • Gör: Pensionär
  • Familj: Fru och två vuxna bonusbarn med barnbarn och barnbarnsbarn