Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

För Lars kom vinsten lägligt till pensionen

Jag har inte riktigt fattat det här än

Lars Landin är aningen nervös, och inte undra på det. Han ska just snurra på Kombispels nya Superjackpotthjul och har chans att vinna tio miljoner kronor.

En vän har följt med till Stockholm, men Lars båda barn är ännu helt ovetandes om vad som är i görningen denna soliga augustidag.

Första snurret – hjulet hamnar på en stjärna vilket betyder att Lars får snurra en gång till. Spänningen stiger. Hjulet stannar på 1,5 miljoner och Lars har svårt att förstå att detta är verkligt.

– Det började med att jag vann en extralott i Kombilotteriet, där jag varit med i ungefär sju år, och det var med den vinstlotten jag hamnade här.

Bli en vinnare du medGå med i Kombilotteriet
Barnen ska få en del också. De vet ingenting än.

Med konfetti i håret och en check i famnen, omgiven av ballonger och jubel i lokalen, ler han in i kameran.

– Detta blir en bra pensionsförsäkring, säger Lars som går i pension 1 december i år. Och då kommer han ha tid att resa också. 

– Jag har varit i Paris och skulle vilja ta med barnen till Rom. Jag har också en dröm om att åka till Buenos Aires men jag har inte riktigt fattat det här än.

– Jag ska i alla fall börja med att betala en städfirma för storstädning hemma, jag har en katt så det blir mycket hår överallt.

– Barnen ska få en del också. De vet ingenting än, så jag ska gå och ringa dem nu. Dottern lär skrika högt i luren.

 

Berättat för: Emma Young
Foto: Peter Knutson

  • Vinnare 1 500 000 kr i Kombilotteriet

  • Namn: Lars Landin
  • Ålder: 65 år
  • Bor: Örebro
  • Gör: Biblotekarie vid Örebro universitetsbiblioteks musikavdelning
  • Familj: Sonen Erik, 19 år och dottern Anja, 17 år