Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Tänkte säga upp lotten – vann stort!

Jag trodde knappt det var sant

– Jag hade tänkt säga upp min lott i Motorlotteriet som jag haft i några år, men när jag ringde för att avsluta prenumerationen tyckte personen jag pratade med att jag skulle vara med ett tag till.

– Som tur var lyssnade jag på det. Två månader senare vann jag en bil! Jag trodde knappt det var sant när siffrorna i min lott rullades upp en efter en. Jag ringde faktiskt till kundservice igen och frågade om det var sant att jag vunnit.

Om jag har kvar min lott? Ja, det är klart.

– Om jag har kvar min lott? Ja, det är klart. Det är roligt och spännande med dragningarna varje vecka, och vem vet – jag kanske vinner snart igen.

– Vi hade redan två bilar, så jag valde att sälja bilen. En del av pengarna har gått till att betala av på lånen. Resten kommer vi att lägga på resor och annat trevligt.

– Vi har redan gjort en weekendresa till Kiel och min fru har handlat kläder och annat som hon tycker om. Och mer sådant ska det bli.

– Vi vill njuta av livet!

 

Berättat för: Inger Sundelin 
Foto: Patrik Olsson

  • Vinnare Motorlotteriet 300 000 kr

  • Namn: Kjell Stenberg
  • Ålder: 62 år
  • Bor: Uddevalla
  • Gör: Halvtidspensionär och uthyrare på mobilkranföretag
  • Familj: Fru, två söner sedan tidigare