Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Man kan vinna på många olika sätt!

Det blir nog en ny dator, och kanske också en ny mobiltelefon

– Jag sade upp en av mina två lotter i Postkodlotteriet. Det får räcka med en lott, tänkte jag. Men samma dag damp det ner ett brev i min brevlåda. Det kom från Kombilotteriet och innehöll ett lotterbjudande.

– Först tänkte jag kasta det, men så slogs jag av tanken att det kanske fanns en mening med att det kom just då. Så jag tackade ja till lottprenumerationen – och tur var väl det. För en tid senare vann jag 30 000 kronor.

Och så träffade jag min fru redan i unga år. Det är också en riktig högvinst!

– Hade jag varit yngre hade jag nog lagt vinstpengarna på en resa, men nu blir det nog en ny dator, och kanske också en ny mobiltelefon.

– Det känns förstås jättebra att vinna så mycket pengar, men jag tänker att man kan vinna på många olika sätt. Jag hade till exempel tur som överlevde en aortabristning när jag var ute på älgjakt för några år sedan. Och så träffade jag min fru redan i unga år. Det är också en riktig högvinst!

 

Berättat för: Inger Sundelin 
Foto: Sandra Pettersson

  • Vinnare Kombilotteriet 30 000 kr

  • Namn: Karl-Erik Hermansson
  • Ålder: 75 år
  • Bor: Frösön
  • Gör: Pensionär
  • Familj: Fru, två vuxna barn, två barnbarn