Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

”Jag bad min syster dubbelkolla siffrorna”

– En dag efter min dagliga promenad hittade jag ett stort kuvert från Kombilotteriet i brevlådan, jag sprättade upp det och såg att det stod ”Grattis”.

– Jag bad kvinnan från hemtjänst, som jag har eftersom jag är konvalescent efter en tids sjukdom, kolla vad det var. ’Du har ju vunnit en bil!’, sa hon. Jag blev chockad, men det är klart jag var glad också.

– Jag har vunnit en del småvinster förut, men det här var ju helt oväntat. Jag ringde min ena syster för att be henne dubbelkolla siffrorna. ’Turgubbe!’, skrek hon.

Vill du också pröva lyckan?Köp din Kombilott
Jag valde en svart Volvo XC40

– Jag valde en svart Volvo XC40 och håller man bilen ren så är det en riktigt snygg färg. Jag har precis sålt min förra bil, en Hyundai, som bara var fem år gammal men det har ju skett en del i utvecklingen under den tiden.

– Det var pirrigt att vänta på leveransen, och när bilen kom kände jag mig överväldigad av alla finesser som finns i de här nya bilarna – jag som inte ens har en smartphone. Jag får väl skaffa en.

– Huvudsaken är att jag får igång bilen, sedan får jag lära mig allteftersom.

 

Text: Emma Young 
Foto: Pavel Koubek

  • Bilvinnare 300 000 kr i Kombilotteriet

  • Namn: Jan-Olov Persson
  • Ålder: 78 år
  • Bor: Örebro
  • Gör: Pensionär sedan 2002 efter 45 år på Telia. Började som telegrambud som 15-åring
  • Familj: Särbo och tvillingsystrar