Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Gun-Britt vann Superjackpotten!

I dag är det dags. Gun-Britt Persson från Helsingborg ska snurra på Kombispels Superjackpotthjul och med det ha chans att vinna upp till 10 miljoner kronor. Inte underligt att det pirrar ordentligt i magen på henne när hon kommer in i lokalen där dragningen ska ske.

Maken Sven och döttrarna Lena och Monika har följt med till Stockholm. Och de är nog minst lika pirriga.

– Det här är sådant som händer andra. Jag trodde aldrig jag skulle få vara med om något sådant här, säger Gun-Britt.

Och så kommer vi förstås att dela med oss till våra döttrar

Så går hjulet i gång. Gun-Britt drar ett djupt andetag och trycker på stoppknappen. Hjulet snurrar saktare och saktare och stannar till sist på 1,3 miljoner. Jublet bryter lös, det blir applåder och grattisrop. Och vinnaren själv blir så glad att hon nästan tappar andan.

– Jag har alltid undrat hur det skulle kännas att vinna en stor summa pengar. Nu vet jag, det går inte att ta in, det är så omvälvande.

Det första hon ska göra för vinstpengarna är att köpa ett nytt armbandsur och lite nya leksaker till cockerspanieln Raffe. Det är han värd.

– Sedan ska vi nog piffa till vårt sommarhus i Skälderviken, och så kommer vi förstås att dela med oss till våra döttrar, säger Gun-Britt. Och så tror jag att Sven och jag ska åka till Köpenhamn och äta och dricka gott. Det här kommer verkligen att ge oss guldkant på livet.

 

Berättat för: Inger Sundelin
Foto: Kamilla Kraczkowski

Bli en vinnare du ocksåKöp din lott
  • Vinnare Superjackpotten 1,3 miljoner

  • Namn: Gun-Britt Persson
  • Ålder: 79 år
  • Bor: Helsingborg
  • Gör: Pensionär
  • Familj: Maken Sven, döttrarna Monika och Lena