Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Vinsten kom väl till pass

Vilken överraskning!

Vilken överraskning att vinna 10 000 kronor! Och så roligt, för jag brukar inte köpa lotter och då inte heller vinna.

– Det var också speciellt att brevet om vinsten damp ner i min brevlåda just den fjärde i månaden. Siffran fyra dyker upp i mitt liv hela tiden, jag har fyror på registreringsskylten på min veteranbil och många fyror i mitt personnummer. Det är lite lustigt!

– Jag har nog bara vunnit en enda gång tidigare och det var när jag spelade på hästar. Valde just den hästen för att jag tyckte att den var så fin.

Genom vinsten kommer vi att kunna göra en liten resa i vår

– Pengarna kom väl till pass för vår katt Torro hade just skadat sig. Han kom hem med ett otäckt blödande sår på hakan så vi måste ta honom till veterinären. Bara medicinen – som han dessutom vägrade att ta – var jättedyr. Men nu är han okej igen, och det är vi så glada för.

– Min man och jag bor i ett 100 år gammalt hus med stor trädgård och har fullt upp med det. Genom vinsten kommer vi att kunna göra en liten resa i vår, vi har inte riktigt bestämt vart ännu men förmodligen blir det någonstans i Sverige. Vårt land är ju så vackert.

 

Berättat för: Inger Sundelin 
Foto: Martin Lindeborg

  • Vinnare 10 000 kr

  • Namn: Gisela Cavalli-Björkman
  • Ålder: 71 år
  • Bor: Vellinge
  • Gör: Pensionär
  • Familj: Man, dotter, son och ett tvåårigt barnbarn, plus min mans barn och barnbarn