Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Evert drog fram högvinsten!

Jag är nog en turgubbe

Evert Nilsson från Eslöv är i Stockholm för att vara med om den stora dragningen i Glädjelotten. Med sig har han sin fru Kerstin och goda vännerna Kaj och Ingrid Embrand.

Dragningen går till så att han får dra ett kuvert ur en stor hög med totalt 100 kuvert. Där finns vinster från 750 000 kronor till 5 miljoner.

Han hade redan från början bestämt sig för kuvert nummer nio. Så han sträcker fram handen och drar ut det nionde kuvertet i högen, öppnar det och konstaterar sedan glädjestrålande att han vunnit 1,7 miljoner. Den tredje högsta vinsten!

 

Bli en vinnare du ocksåKöp din lott
Jag ska köpa en ny bil, en Volvo XC60 eller en Volkswagen Tiguan

– Jag kommer att dela vinsten med min vän Kaj. Jag ska köpa en ny bil, en Volvo XC60 eller en Volkswagen Tiguan. Kanske det blir en ny bil till min fru också. Sedan får våra barn och barnbarn en slant. Det är de väl värda.

Det är inte första gången Evert har tur i spel. För någon månad sedan gick stryktipssystemet han har tillsammans med några vänner in.

– Och nu har jag dessutom vunnit en ny lott på min nya Glädjelott. Jag är nog en turgubbe, skämtar han.

Nu väntar en festmiddag och hotellövernattning för hela gänget. 1,7 miljoner är väl värt att fira, om något.

 

Berättat för: Inger Sundelin 
Foto: Peter Knutson

  • Vinnare Glädjelotten 1,7 miljoner kronor

  • Namn: Evert Nilsson
  • Ålder: 80 år
  • Bor: Eslöv
  • Gör: Pensionär
  • Familj: Fru, två döttrar, fyra barnbarn och ett barnbarnsbarn.