Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

”Säg aldrig upp lotten, sade hon”

Tur var väl det att jag lyssnade på henne

– Jag har haft min Kombilott i åtminstone 20 år, och det är många gånger jag tänkt säga upp den. Men så minns jag vad min gamla faster brukade säga: ’Lillis – det är mitt smeknamn – säg aldrig upp den där lotten!’ ­– och behöll den. Tur var väl det att jag lyssnade på henne, för en dag fick jag ett handskrivet kuvert från Kombilotteriet med posten.

– När jag öppnade fick jag en riktig chock! Jag hade vunnit valfri bil, båt eller husvagn till ett värde av 300 000 kronor. Jag bara gapade, hittills har jag bara vunnit några småvinster.

Vill du också pröva lyckan?Köp din Kombilott
Bestämde oss för en Volvo XC60 Cross Country

– Jag och min man Ola bestämde oss för en Volvo XC60 Cross Country med dragkrok och lite annan tilläggsutrustning. Vi fick lägga lite pengar emellan, men de 300 000 kronorna var grundplåten.

– Varken jag eller Ola har haft Volvo förut så bara det känns roligt. Att den har fyrhjulsdrift är extra viktigt, speciellt för mig som jobbpendlar till Norge. Jag måste ha en rejäl bil som fungerar på vintervägar.

 

Text: Inger Sundelin 
Foto: Alexander Neimert

  • Vinnare 300 000 kr i Kombilotteriet

  • Namn: Elisabeth Åsell
  • Ålder: 49 år
  • Bor: Särna
  • Gör: Arbetar på ett omsorgsboende i Norge
  • Familj: Maken Ola, en 13-årig dotter, tre vuxna bonusbarn och två bonusbarnbarn