Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Charlotta snurrade hem miljonvinsten!

Till rungande applåder gör Charlotta Nyström och maken Rolf entré i festvåningen på Hotel Kungsträdgården i Stockholm. Det är dags för Kombilotteriets Jackpottdragning och Charlotta ska pröva sin lycka på vinsthjulet, och med det ha chans att vinna upp till tio miljoner kronor.

– Jag har inte varit nervös förrän nu, säger Charlotta. Men oavsett hur det går är jag en vinnare. Jag har ju redan vunnit en miljon.

Spelinspektionens representant startar hjulet och efter en stund trycker Charlotta på stoppknappen. Spänningen i rummet går nästan att ta på när hjulet ser ut att stanna på extra varv – vilket ger chans på de höga beloppen – men till sist stannar på en miljon.

– Jag är jättenöjd, säger Charlotta. En miljon kronor är ju jättemycket pengar.

Bli en vinnare du ocksåKöp din lott
Det blir ett nytt kök och körkort till barnen

Hon tycks vara född i en familj av vinnare. Mamma har skrapat trisslott i tv och pappa har vunnit 300 000 kronor i Drömreselotteriet, inte bara en, utan flera gånger. Det var också pappa som lockade henne att skaffa en Kombilott för nio år sedan.

– Han vann ju så ofta så jag tänkte att kan han så kan jag. Men fram till nu har det bara varit småvinster för min del.

Vinstpengarna kommer väl till nytta. Villan behöver renoveras, främst köket. Det ska göras större så att alla tre barnen och deras respektive får plats vid middagsbordet. Dessutom ska alla barn få ett bidrag till körkort.

– Det blir nog någon resa också. Vi har pratat om att vandra på Kanarieöarna och kanske blir det också en tur till Kap Verde där vi har vänner som bor, säger Charlotta.

Nu väntar middag och övernattning här på hotellet. Båda sönerna med flickvänner kommer strax att ansluta.

– Det är också en del av vinsten. Det ska bli så trevligt, säger Charlotta.

 

Text: Inger Sundelin
Foto: Peter Knutson

  • Miljonvinnare i Superjackpotten

  • Namn: Charlotta Nyström
  • Ålder: 54 år
  • Bor: Värmdö
  • Gör: Teamledare på bank
  • Familj: Maken Rolf, en son på 29, en dotter på 27 och en son på 19 år