Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Carin var på väg att säga upp lotten – vann stort!

Jag trodde inte det var sant

– Jag har haft Kombilotter i många år, men bara vunnit småvinster. Tills nu. Faktiskt var jag på väg att säga upp min lott, men så bestämde jag mig för att ha kvar den ett tag till. Och månaden efter vann jag en bil!

– Jag säger som alla andra som vunnit: jag trodde inte det var sant. Jag loggade in och kollade lottnumret minst sju gånger, men inte förrän jag fick hem brevet från Kombispel blev jag riktigt övertygad.

– Bilvinsten kom riktigt lägligt. Min man och jag hade tittat på bil ett tag. Vi hade en relativt ny bil, men ville gärna ha en med större bagageutrymme. Valet föll på en alldeles ny Volvo V90. Den är jättefin. Det är en automat, det har vi inte haft tidigare, och jag var först lite orolig att det skulle vara svårt att köra en sådan, men det gick snabbt att ställa om sig. En av våra söner har också Volvo, så han har visat oss alla finesser bilen har.

Vi har bilen både till nytta och nöje

– Vi har berättat för vänner och bekanta att vi vunnit och har bara mötts av positiva reaktioner. Härom dagen sade en bekant att han tycker det är roligt att veta att det faktiskt finns de som vinner på lotterier.

– Vi har bilen både till nytta och nöje. Jag kör till och från jobbet varje dag, totalt sex mil. Och nu gör vi utflykter på helgerna. Det är ju speciellt roligt nu när vi har en ny bil.

 

Berättat för: Inger Sundelin 
Foto: Martin Lindeborg

  • Bilvinnare 300 000 kr i Kombilotteriet

  • Namn: Carin Spjuth
  • Ålder: 61 år
  • Bor: Malmö
  • Gör: Arbetar på förskola
  • Familj: Man, tre vuxna barn och ett barnbarn på väg